Buna ziua,am o rugaminte catre cei care ma pot ajuta,am instalat ultima versiune de phpBB 2.0.21 si din pacate am o problema cu aceasta versiune,in momentul cand vreau sa-mi actualizez sau alti useri de pe forumul meu vor sa isi actualizeze profilul cu o poza(avatar)ne da urmatoarea eroare:
Warning: copy(./images/avatars/2050734068449baa09caf12.jpg): failed to open stream: Permission denied in /home/cstrike/www/forum/includes/usercp_avatar.php on line 288
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/cstrike/www/forum/includes/usercp_avatar.php:288) in /home/cstrike/www/forum/includes/page_header.php on line 483
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/cstrike/www/forum/includes/usercp_avatar.php:288) in /home/cstrike/www/forum/includes/page_header.php on line 485
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/cstrike/www/forum/includes/usercp_avatar.php:288) in /home/cstrike/www/forum/includes/page_header.php on line 486
Am incercat tot ce am putut,reinstalare etc,va rog sa ma ajutati.
Multumesc.
Problema upload avatar...
Mi se pare mie oare sau ai instalat forumul pe server-ul tau ?
Si eu am facut asa, si am facut si un server FTP ca sa ma pot conecta si din alta parte. Dar cand creezi user-ul la ftp, trebuie sa-i dai anumite privilegii: Files:Read, Write, Append, Delete
Directories: List, Create, Remove
Sub-directories: Inherit
Este si optiunea Execute care o poti da. Dar asta nu se da la orice user ftp, pentru ca atunci ar putea sa execute fisierele direct acolo, adica pe calculatorul unde se afla server-ul. Daca fisierul e virusat...
Daca ai facut asa, verifica la ftp.
Si eu am facut asa, si am facut si un server FTP ca sa ma pot conecta si din alta parte. Dar cand creezi user-ul la ftp, trebuie sa-i dai anumite privilegii: Files:Read, Write, Append, Delete
Directories: List, Create, Remove
Sub-directories: Inherit
Este si optiunea Execute care o poti da. Dar asta nu se da la orice user ftp, pentru ca atunci ar putea sa execute fisierele direct acolo, adica pe calculatorul unde se afla server-ul. Daca fisierul e virusat...
Daca ai facut asa, verifica la ftp.
What I'm s'pose to write here ?
-
- Nou venit