[wap]Cum pot sa...?

Pentru întrebări legate de facilităţile forumului phpBB 2.0.x, acest loc este cel mai potrivit.
Gaby Stan
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

[wap]Cum pot sa...?

Mesaj de Gaby Stan »

Am cateva intrebari ...daca se poate ... aici e versiunea wap a forumului...adica template subSilver este modificat cu ajutorul unui script...am mai modificat si eu cate ceva pe acolo ...ce vreau sa va intreb ....Daca intrati in topicul Regulament ...dupa ce ati intrat ...jos va aparea aceste randuri:
Nu sunt mesaje noi [ Închis ]
Nu puteþi crea un subiect nou în acest forum
Nu puteþi rãspunde în subiectele acestui forum
Nu puteþi modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteþi ºterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteþi vota în chestionarele din acest forum
....ceea ce vreau eu e sa nu mai apara deloc....ingreuneaza navigarea pe telefon ...de unde le sterg ....am studia lista de fisiere *tpl ...prezentata de voi admini pe acest 4um dar nu am gasit nimic concret.
O alta intrebare este ca daca nu esti logat...cand intri pe wap...apare optiunea de logare dar de inregistrare nu este ...de unde iau linkul pentru inregistrare si unde il pun ca sa apara sub logare sau in meniu ca link...
Si daca se poate cum pot schimba culoarea adica backgroundul ...ca am incercat in subSilver.css dar nu are nici un efect...in rest totul e ok cu versiunea wap...merge bine cu opera v.8.60 pe un nokia 6600 si pe alte modele ....multumesc
HTCGuide.net (forum)
mfk
Utilizator înregistrat

Mesaj de mfk »

pacat ca e activah HTML si nu am putut posta codul, dar am facut un fisier si am scris tot in el.

download: http://www.trm-studio.net/download/raspuns.txt

sper sa iti fie de ajutor :) gl
Gaby Stan
Utilizator înregistrat

Mesaj de Gaby Stan »

Ok....deci uita cum arata viewtopic_body.tpl. ...
<b>{TOPIC_TITLE}</b>
<hr>
{POLL_DISPLAY}
<BEGIN>
<b>User: &nbsp;<a name="{postrow.U_POST_ID}"></a>{postrow.POSTER_NAME} &nbsp;
{postrow.POSTER_RANK}<br>
{L_POSTED}: {postrow.POST_DATE}</b><br>
{postrow.MESSAGE}<br>
{postrow.QUOTE} &nbsp;{postrow.EDIT}
&nbsp;<a href="#top">{L_BACK_TO_TOP}</a> &nbsp;{postrow.DELETE}
<hr>
<END>

<a href="{U_POST_NEW_TOPIC}">{L_POST_NEW_TOPIC}</a>&nbsp;&nbsp;&nbsp;
<a href="{U_POST_REPLY_TOPIC}">{L_POST_REPLY_TOPIC}</a><br>
{PAGINATION}<br>
<br>
{JUMPBOX}
<hr>
....ce vreau sa zic e ca nu am gasit {S_AUTH_LIST} ....cum ai zis tu ca sa-l sterg ....La varianta cu inregistrarea ...am lasat si codul pentru logare ca daca il inlocuiam cum ai zis tu nu mai aparea logarea...iar pentru inregistrare am facut cum ai zis tu ...e ok ...dar pana ....la codul de siguranta...pe care versiunea wap nu-l vede deci nu ma lasa sa ma inreg....se poate anula codul ala cumva?!!!. ....Si ultimul punct cu backgroundul ...am facut cum ai zis ...dar tot culoarea alba ramane.....in rest multumesc pentru ajutor daca mai poti venii cu ceva ideei ar fi minunat...multumesc
HTCGuide.net (forum)
mfk
Utilizator înregistrat

Mesaj de mfk »

pai pentru prima problema incearca sa stergi una din ultimele variabile, precum {PAGINATION}< si vezi ce se intampla. pana la urma 1 sigur e.

faza cu inregistrarea, ce dot de sigurantza nu vede ? ala pe care userul trebuie sa il introduca cand se inreg. ? daca e ala il poti scoate din admin panel.

hmm ciudat, ar trebui sa mearga, atuncea inceraca sa adaugi deasupra la </head> codul de aici poate merge asa :)

gl
Gaby Stan
Utilizator înregistrat

Mesaj de Gaby Stan »

am introdus codul tau in index_body.tpl
<style> <body> </style>

........dar numai indexul i-mi apare in gri cand intru intr-un topic i-mi apare alb din nou :(
HTCGuide.net (forum)
mfk
Utilizator înregistrat

Mesaj de mfk »

trebuie bagat in overal_header :)
Ultima oară modificat 16-Iun-2006, 08:15:54 de către mfk, modificat 1 dată în total.
Gaby Stan
Utilizator înregistrat

Mesaj de Gaby Stan »

Mai mai si stiam ca nu la-a bagat bine...am scos codul vizibil de siguranta ...si am reusit sa fac o inregistrare de pe versiunea wap 8) ...textele alea tot nu am reusit sa dau de ele...la inregistrare i-mi apare bugul debug eror ala cu smtp-ul am bagat de contul de email de la gala.net..am putut rezolva bugul doar de la pm...ca inainte si la pm tot eroarea aia dadea..pe hostul ce e 4umul are email dar momentan e suspendat...as mai fi curios cum sa fac sa apara la versiunea wap...cine e on-line macar id-uriile inregistrate ...cam multe cer eu... :oops: dar asa sant un pic nesimtit ...multumesc ...pentru ajutorul dat pana acum

Edit
Am rezolvat in proportie de 80% problemele pentru versiunea wap...inca o data multumesc celor care ma-u ajutat..... aici este versiunea wap ...inca o data merci MFK
HTCGuide.net (forum)
mfk
Utilizator înregistrat

Mesaj de mfk »

nu imi poti da si mie kit-ul de la forumul wap ca sa vad ce si cum e, poate reusesc sa pun sa se vada si cine e online :)
Gaby Stan
Utilizator înregistrat

Mesaj de Gaby Stan »

Intra pe phpbb.com...la cautare scie wap si cauta linkul de download a phpBBmobile ...atentie acesta se uploadeaza peste tema subSilver ...sau alta tema daca ai....eu am modificat acest script direct in ftp.. deci nu am originalul modificat de mine pe pc :( .. scriptul acela e wap(html) si al meu e wap(xhtml) ...aici i-ti dai seama care merge mai usor pe mobil...eu l-am modificat in proportie de 80% ...poti si tu ....bafta
HTCGuide.net (forum)
bogdan
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.11
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de bogdan »

Gaby Stan scrie:aici este versiunea wap ...inca o data merci MFK
mie imi apare o pagina de reclame iar linkul tau e destul de stufos.

cititi si viewtopic.php?p=24947#24947
Închis

Înapoi la “2.0.x Cum pot să...?”