Cum sa fac sa administrez rangurille pentru utilizatori! Adica sa fac un forum si sa pun acolo,..... Moderatori..... si de astia... Si cum pot sa fac... sa bannez un utilizator si sa treaca automat in Rankul Banned care ii este asociata imaginea cu banned? adica unu daca a scris un topic cand nu avea ban... acum l-am bannat... si cand un alt utlizator citeste ce a scris ala... sub numele lu ala sa apara ca acum el este bannat...
si chestii de astera
Cum e cu rank?
- adriancostin83
- Utilizator înregistrat
ouch...nu prea am inteles da ma rog..daca ai forum in engleza...la panoul administratorului o sa vezi undeva pe bara din stanga "User Admin" si daca il ai in romana, "Administrare Utilizatori" si acolo gasesti "ranks", resectiv "ranguri", apesi acolo si iti va aparea tot ce vrei....
Daca vrei sa faci pe cineva moderator, adaugi acolo "moderator"(vezi sa fie la "rang special") si te duci la "permisiuni" tot la "User Admin" si iti va aparea forumul....si de acolo il pui moderator unde vrei tu. Nu uita sa mergi la "managment", scrii userul si il setezi jos sa fie moderator
Cu banul e simplu ...mergi tot la "user admin" la "ban" sau "control restrictii" si acolo doar selectezi useri...restul vine de la sine
Ai grija sa faci ce ti-am spus in ordine...daca nu...o sa iasa de...
Daca vrei sa faci pe cineva moderator, adaugi acolo "moderator"(vezi sa fie la "rang special") si te duci la "permisiuni" tot la "User Admin" si iti va aparea forumul....si de acolo il pui moderator unde vrei tu. Nu uita sa mergi la "managment", scrii userul si il setezi jos sa fie moderator
Cu banul e simplu ...mergi tot la "user admin" la "ban" sau "control restrictii" si acolo doar selectezi useri...restul vine de la sine

Ai grija sa faci ce ti-am spus in ordine...daca nu...o sa iasa de...