NU imi trimite mesaje in bloc ...
- RapidFans
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
NU imi trimite mesaje in bloc ...
d c oare ???
si inca ceva ... nu imi apare functia de logare automata daca vrei sa nu te mai autentifici de fiecare data
multumesc anticipat
si inca ceva ... nu imi apare functia de logare automata daca vrei sa nu te mai autentifici de fiecare data
multumesc anticipat
- RapidFans
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Could not connect to smtp host : 0 :
DEBUG MODE
Line : 112
File : smtp.php
asta imi arata acum ... de la ce poate sa fie ... si inca ceva ... daca nu vreti sa imi raspundeti mai bine spuneti ca e legat de RAPID si ca nu vreti sa ma ajutati ... nu ma pricep dar asta nu inseamna ca nu vreau sa fac ceva ... si am tot citit pe aici dar nu inteleg de le ce e ...
am observat k ce e legat de steaua vorbiti aici de parca ar fi forumul steaua
nu stiti sa faceti diferenta intre a ajuta ca d`aia ati facut forumul asta si stadion ... dca e vre`un om pe aici care nu are treaba cu suporterii il rog sa imi raspunda
DEBUG MODE
Line : 112
File : smtp.php
asta imi arata acum ... de la ce poate sa fie ... si inca ceva ... daca nu vreti sa imi raspundeti mai bine spuneti ca e legat de RAPID si ca nu vreti sa ma ajutati ... nu ma pricep dar asta nu inseamna ca nu vreau sa fac ceva ... si am tot citit pe aici dar nu inteleg de le ce e ...
am observat k ce e legat de steaua vorbiti aici de parca ar fi forumul steaua
nu stiti sa faceti diferenta intre a ajuta ca d`aia ati facut forumul asta si stadion ... dca e vre`un om pe aici care nu are treaba cu suporterii il rog sa imi raspunda