eroare de la lx una cu 404

Rezolvări la problemele apărute la instalarea, actualizarea sau conversia forumului phpBB 2.0.x.
Închis
pikayo
Nou venit

eroare de la lx una cu 404

Mesaj de pikayo »

Salz problema mea este k mi-am facut forum pe .lx ma loghez normal pe forum dar cand vreau sa intru in panoul de administrare imi de o eroare de la lx una cu 404 poate cineva sa ma ajute ma rog mult :cry: :cry:
flowers
AdministratorAdministrator
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Re: Am si eu o problema mare

Mesaj de flowers »

pikayo scrie:Salz problema mea este k mi-am facut forum pe .lx ma loghez normal pe forum dar cand vreau sa intru in panoul de administrare imi de o eroare de la lx una cu 404 poate cineva sa ma ajute ma rog mult :cry: :cry:
http://en.wikipedia.org/wiki/404_error
The 404 or Not Found error message is an HTTP standard response code indicating that the client was able to communicate with the server, but the server either could not find the file that was requested, or was unwilling to fulfill the request for it and did not wish to reveal the reason why.
Vezi daca ai toate fisierele de la forum puse pe server, in special cele din directorul admin.
Închis

Înapoi la “2.0.x Instalare, actualizare, conversie”