Restaurare baza de date

Pentru întrebări legate de facilităţile forumului phpBB 2.0.x, acest loc este cel mai potrivit.
Închis
|Robert|
Utilizator înregistrat

Restaurare baza de date

Mesaj de |Robert| »

Am si eu o problema urgenta si as dori sa ma ajutati cat mai urgent pentru rezolvarea ei.

- Din gresala unul dintre moderatori a sters un topic cu multe mesaje in el.. cum il pot restaura ? am un backup de la baza de date cu o zi nainte care are aproape 9 mega... am incercat sa o restaurez dar imi da acest mesaj: Nici un fişier nu a fost publicat/încărcat

Cum pot sa restaurez acel topic?

Va multumesc anticipat ptr ajutor.
|Robert|
Utilizator înregistrat

Mesaj de |Robert| »

Fatal error: Maximum execution time of 300 seconds exceeded in /usr/local/cpanel/base/3rdparty/phpMyAdmin/libraries/read_dump.lib.php on line 91

Se poate face backup pana la 50 mega!

Imi da aceasta eroare
dorin
Fost coleg
Versiune: 3.1.10
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Puţin experimentat

Mesaj de dorin »

Alege sa faci backup arhivat gzip. Eu am o BD de 90 MB si o face sub 20 de MB cu gzip.
|Robert|
Utilizator înregistrat

Mesaj de |Robert| »

Multumesc,

problema a fost rezolvata prin folosirea acelui backup creeat de server care a fost restaurat de cei de la hosting.

Oricum nu cred ca voi mai utiliza vrodata sa fac un backup prin ACP deoarece il face serveru si daca intradevar se intampla ceva ii sun sau le dau un mail si in urmatoarele 10 min totul este rezolvat :-)

Sper ca aceasta informatie sa le fie de ajutor si celorlalti utilizatori care au probleme de restaurare....
Închis

Înapoi la “2.0.x Cum pot să...?”