Probleme postare
Probleme postare
intampin urmatoarea problema
nu pot sa postez mesaje care au spatiu intre randuri...suna ciudat dar asa este....sau cel putin mie mi se pare ciudat...
poate fi vreo limitare din server?
forumu e aici http://sod.webactiv.ro/forum/index.php
any ideas?
merci
nu pot sa postez mesaje care au spatiu intre randuri...suna ciudat dar asa este....sau cel putin mie mi se pare ciudat...
poate fi vreo limitare din server?
forumu e aici http://sod.webactiv.ro/forum/index.php
any ideas?
merci
pur si simplu daca vrei sa scrii un mesaj ...si in mod normal mai pui si spatii intre randuri, ca sa nu fie obositor textul....
daca mesajul contine aceste spatii intre randuri, astepti la infinit ca mesajul sa fie trimis...in bare de jos scrie "waiting for sod.webactiv.ro"
la fel se intampla si cand modific un post care contine spatii
precizez ca la inceput forumul a functionat corect
daca mesajul contine aceste spatii intre randuri, astepti la infinit ca mesajul sa fie trimis...in bare de jos scrie "waiting for sod.webactiv.ro"
la fel se intampla si cand modific un post care contine spatii
precizez ca la inceput forumul a functionat corect
singura modificare pe care am facut-o a fost sa posteze doar cei inregistrati, pentru ca initial apareau si mesaje de la vizitatori...
e singura modificare pe care am facut-o...parca saptamana trecuta...nu am remarcat daca a coincis cu aparitia problemei de fata....insa se cam suprapun
nu am facut alte modificari
e singura modificare pe care am facut-o...parca saptamana trecuta...nu am remarcat daca a coincis cu aparitia problemei de fata....insa se cam suprapun
-
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Astea nu sunt MODificari de cod. Nu cred ca ti-a influentat intr-un fel functionalitatea forumului. Cauta sa vezi daca ai schimbat ceva in posting.php sau s-ar putea sa fie o problema a serverului unde ai hostat forumul.zaticer scrie:singura modificare pe care am facut-o a fost sa posteze doar cei inregistrati, pentru ca initial apareau si mesaje de la vizitatori...