la To: să scrie altceva în loc de Undisclosed-recipients

Folosiţi acest forum pentru a discuta problemele apărute în timpul folosirii forumului phpBB 2.0.x.
Închis
secarica
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.x
Ext: Nu
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

la To: să scrie altceva în loc de Undisclosed-recipients

Mesaj de secarica »

Cînd primesc un e-mail de notificare, la adresa mea apare To: Undisclosed-recipients: ;. Probabil că aşa apare la oricine primeşte o notificare şi mi se pare neplăcut şi neelegant.
Ce ar trebui făcut ca să fie trecută adresa corectă a celui care primeşte notificarea ?

Cristi
... cea mai bună armă este adevărul – cu condiția să știi să-l folosești
bogdan
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.11
Ext: Da
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de bogdan »

trebuie completata sectiunea Configurările de email din Panoul Administratorului
secarica
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.x
Ext: Nu
Nivel phpBB: Mediu

Mesaj de secarica »

Aşa o fi, dar unde există punctul ăsta ?
Adresa de e-mail a administratorului este pusă, dar asta are oricum legătură cu From:, nu cu To:.
Semnătura din e-mail se referă – bănuiesc – la o semnătură din corpul mesajului, nu la header-ul mesajului.
Folosirea SMTP face implicit şi ce mă interesează pe mine ? Actualmente tot ce ţine de SMTP este lăsat gol.
Altă poziţie nu mai există.

Observ că şi la notificarea de la forumul de aici cîmpul To: este gol. Deşi nici aşa nu mi se pare ok, măcar nu scrie Undisclosed-recipients.

Cristi
... cea mai bună armă este adevărul – cu condiția să știi să-l folosești
bogdan
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.11
Ext: Da
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de bogdan »

ce vers de phpBB folosesti ?

cred ca e din cauza serverului de mail; incearca sa modifici in fisierul /includes/emailer.php

Cod: Selectaţi tot

$to = ($to == '') ? (($board_config['sendmail_fix']) ? ' ' : 'Undisclosed-recipients:;') : $to;
cu

Cod: Selectaţi tot

$to = ($to == '') ? (($board_config['sendmail_fix']) ? ' ' : 'Undisclosed-recipient:;') : $to;
ce mai poti face:
- completeaza campul To din fisierele emailer.php si smtp.php specific tie (in cazul asta vei primi toate mesajele dar poti crea un cont de mail doar pt ac. scop)
- ia legatura cu cei care iti ofera hosting si cere-le datele de SMTP (acestea trebuie adaugate in PA)
Închis

Înapoi la “2.0.x Funcţionare”