DC-Zone forum

Folosiţi această versiune de forum sau aveţi un forum phpBB deosebit? Să-l vedem!
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
ME_Andr3y
Utilizator înregistrat

DC-Zone forum

Mesaj de ME_Andr3y »

Am facut shi eu un forum...mai am de lucrat la el... www.dczone.myforum.ro ! Motivul acestui post este ca caut un admin care sa ma ajute cu forumul ;-) . Cei care au timp sa aiba grija de el contact me pe me_andr3y93@yahoo.com sau pe forum la Discutii/Catre cei care doresc moderator/admin ! Multumesc !
pushtyu
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de pushtyu »

Poate daca era instalat de tine,nu de altcineva(myforum,care ofera forumuri gratuite,tu decat iti alegi numele) poate aveai sanse
ME_Andr3y
Utilizator înregistrat

Mesaj de ME_Andr3y »

eu stiu sa-l fac separat...sa-l instalez...dar in ziua aia nu mergea lx.ro shi nici xhost.ro ... asha k eu fiind nerabdator sa-l fac l-am facut pe myforum...shi d c zici k nu am shansa?important e cum arata forumul shi dak e mishto nu dak e facut de mine sau dak e pe lx sau xhost sau myforum...parerea mea...nush ce tot vorbitzi toti...ce dak nu e instalat de mine...?
flowers
AdministratorAdministrator
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de flowers »

ME_Andr3y scrie:eu stiu sa-l fac separat...sa-l instalez...dar in ziua aia nu mergea lx.ro shi nici xhost.ro ... asha k eu fiind nerabdator sa-l fac l-am facut pe myforum...shi d c zici k nu am shansa?important e cum arata forumul shi dak e mishto nu dak e facut de mine sau dak e pe lx sau xhost sau myforum...parerea mea...nush ce tot vorbitzi toti...ce dak nu e instalat de mine...?
Treaba nasoala e ca nu prea poti sa-l personalizezi si vor exista pe net multe forumuri exact ca al tau. Deci nu va arata nici bine...
Scrie răspuns

Înapoi la “Forumuri”