Problema pagina adminului

Folosiţi acest forum pentru a discuta problemele apărute în timpul folosirii forumului phpBB 2.0.x.
Închis
UltimuDon
Utilizator înregistrat

Problema pagina adminului

Mesaj de UltimuDon »

O mica mare problema.

Am updatat forumul la 2.0.19 (aveam o versiune destul de veche 2.0.9 cred ce a fost un pic hackerita:) ) si dupa update nu mai pot intra in pagina de admin.Pagina este blank.Am incercat chmod-uri peste chmod-uri, m-am pus ca user normal , in acest caz mi-a raspuns ca nu am drepturi sa vad acea pagina.Nu stiu ce as putea sa ii mai fac.

Ce a modificat hackul a fost phpbb_config ce l-am refacut eu manual din mysql.Pot face modificarile de admin din mysql nu ar fi asa greu , insa mai am si alti admini ce as vrea sa aiba acces la panoul administratorului :)
UltimuDon
Utilizator înregistrat

Mesaj de UltimuDon »

O idee ceva ce as putea sa mai incerc?
bogdan
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.11
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Mediu

Mesaj de bogdan »

repune fisierele pe server (mai putin config.php din radacina)
UltimuDon
Utilizator înregistrat

Mesaj de UltimuDon »

Am facut chestia asta de vreo 3 ori , singura chestie este ca tre sa modific fiecare fisier sa ii pun #!/usr/bin/php altfel serverul nu imi vede pagina, in rest totul este curat ca in arhiva de pe site.Forumul merge perfect insa pagina de administrator nu, e blank.

De 2 zile tot invart la fisiere , chmod-uri si alte posibilitati.Singura chestie ce imi mai vine in minte acum este , acel hack poate ca a mai modificat ceva prin baza de date sa nu pot accesa pagina de admin, dar ce ar putea fi ca in phpbb_conf nu am gasit nimic ce ar putea face asta.
mefisto
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de mefisto »

vezi ce mod foloseste admin_index.tpl sau orice fisier legat de admin.
repune acel fisier nemodificat si o sa`ti mearga . aceasi probl am avut`o si eu
dorin
Fost coleg
Versiune: 3.1.10
Nivel php: Puţin experimentat

Mesaj de dorin »

Incearca asa: instaleaza un nou forum (intr-un alt director) pe o baza de date curata. Apoi copiaza directorul admin din noul folder in locul celui din forumul cu probleme.
UltimuDon
Utilizator înregistrat

Mesaj de UltimuDon »

dorin scrie:Incearca asa: instaleaza un nou forum (intr-un alt director) pe o baza de date curata. Apoi copiaza directorul admin din noul folder in locul celui din forumul cu probleme.
Face la fel si noul forum .....instalat cu alt prefix in db , alt director in web.Nu mai inteleg nimic :?
dorin
Fost coleg
Versiune: 3.1.10
Nivel php: Puţin experimentat

Mesaj de dorin »

De unde ai luat pachetul de instalare ? Schimba-l :idea:
UltimuDon
Utilizator înregistrat

Mesaj de UltimuDon »

dorin scrie:De unde ai luat pachetul de instalare ? Schimba-l :idea:
Idem si cu pachetu de aici si cu pachetul de pe .com
Incerc sa dau de un admin al serverului ce gazduieste siteul poate apare ceva in loguri.Oricum baza de date pare ok , si cu tabele noi face la fel, fisierele par a fi ok si ele , in fine vad eu ce cum.Pana la urma solutia cea mai buna ar fi sa cumpar domeniu si sa il hostez la mine pe server :)
Închis

Înapoi la “2.0.x Funcţionare”