OOOf. am stricat tot ; aveam o problema cu faptul ca utilizatorii noi nu se puteau loga, desi contul se crea... Si am cautat raspunsul aici pe forum... si cred ca am dat-o in bara si nu mai stiu in ce parte sa ma intorc. Cred ca s-a mai discutat despre asta, dar nu gasesc subiectul. Va rog, fie-va mila si ajutati-ma!
Am citit io intr-un post ca ar fi bine sa sterg cookiurile din calc. Si le-am sters si nu mai pot intra nici io. Noroc ca am o rietena care are acces.... Dar treaba e ca io tot nu pricep ce tre sa scriu la cookie in PA si-s mai grea de cap... Va rog, va implor, ajutati-ma!!!
Problema de login... mi-am prins urechile, sincer...
Sunt fata desteapta:) Am gasit autocookie, instalat, ma pot loga, dar utilizatorii noi tot nu pot; acu pe asta chiar ca ca nu stiu s-o rezolv... sa fie de la cele 2 moduri pe care le-am instalat? adica birthday si calendar? nu de alta, da nu stiu sa le dezinstalez...
( Poate i se face cuiva mila de mine si ma ajuta...
Multumesc
Imi cer scuze, de atatea emotii si stress am uitat:
URL: http://www.muccelmic.com/forum
Stilul folosit: pdtLovely
Modificări instalate: Callite si Birthday
Versiunea phpBB: 2_0_12_2005_02_23 ... cred
Versiunea of PHP: 4.4.1
Serverul de bază de date şi versiunea: MySQL version 4.0.25-standard-log
Hostul: ?
Dacă e instalat de către cineva de la phpbb.ro sau nu: NU
Dacă e un upgrade de la o versiune anterioară: NU
Dacă e o conversie dintr-un alt forum şi care anume: NU Nici Unul
Dacă ai căutat la phpbb.ro rezolvarea prin "Căutare" şi Catalogul de articole: Da
Dacă da, ce termeni ai folosit: Problema Login, Login , login/logout, login useri, autentificare, cookie
Descrierea detaliată a problemei: Ma pot loga eu si inca 3 utilizatori inscrisi mai inainte. Acum insa orice nou utlizator nu se poate loga, pur si simplu, desi e inregistrat, nu se logheaza, ii apare la infinit casuta de login. Se pare totusi ca daca merg in PA si ii modific parola, se poate loga dupa aceea...
Credeti-ma, chiar daca initial m-am grabit putin (de sperietura ce-am tras) cu primul mesaj, acum chiar ca nu stiu ce sa fac, ca n-am gasit nici un subiect care sa se pupe cu problema mea, doar cate unele asemanatoare.
Vedeti, sunt copil cuminte si chiar incerc incerc sa urmez regulile de aici, asa ca va rog, din nou, Ajutor!
Multumesc frumos!

Multumesc
Imi cer scuze, de atatea emotii si stress am uitat:
URL: http://www.muccelmic.com/forum
Stilul folosit: pdtLovely
Modificări instalate: Callite si Birthday
Versiunea phpBB: 2_0_12_2005_02_23 ... cred
Versiunea of PHP: 4.4.1
Serverul de bază de date şi versiunea: MySQL version 4.0.25-standard-log
Hostul: ?
Dacă e instalat de către cineva de la phpbb.ro sau nu: NU
Dacă e un upgrade de la o versiune anterioară: NU
Dacă e o conversie dintr-un alt forum şi care anume: NU Nici Unul
Dacă ai căutat la phpbb.ro rezolvarea prin "Căutare" şi Catalogul de articole: Da
Dacă da, ce termeni ai folosit: Problema Login, Login , login/logout, login useri, autentificare, cookie
Descrierea detaliată a problemei: Ma pot loga eu si inca 3 utilizatori inscrisi mai inainte. Acum insa orice nou utlizator nu se poate loga, pur si simplu, desi e inregistrat, nu se logheaza, ii apare la infinit casuta de login. Se pare totusi ca daca merg in PA si ii modific parola, se poate loga dupa aceea...
Credeti-ma, chiar daca initial m-am grabit putin (de sperietura ce-am tras) cu primul mesaj, acum chiar ca nu stiu ce sa fac, ca n-am gasit nici un subiect care sa se pupe cu problema mea, doar cate unele asemanatoare.
Vedeti, sunt copil cuminte si chiar incerc incerc sa urmez regulile de aici, asa ca va rog, din nou, Ajutor!
Multumesc frumos!
Multumesc pentru atentie
Nu, nu le arata nici o eroare! Pur si simplu nu se logheaza. Imediat ce s-au inscris apar jos cun numele de utilizator respectiv ca fiind ultimii inscrisi, dar la faza de login... nica!
Si as face un update, dar mi-e tare frica sa nu stric tot, pt ca sunt inca multe pe care nu le stiu. Imi poti face o recomandare unde exact sa ma uit pt un update? Multumesc!

Nu, nu le arata nici o eroare! Pur si simplu nu se logheaza. Imediat ce s-au inscris apar jos cun numele de utilizator respectiv ca fiind ultimii inscrisi, dar la faza de login... nica!
Si as face un update, dar mi-e tare frica sa nu stric tot, pt ca sunt inca multe pe care nu le stiu. Imi poti face o recomandare unde exact sa ma uit pt un update? Multumesc!
Aaaaaa, multumesc mult, tocmai postasem la forumul pt probleme de actualizare si instalare (ca-s tare stresata sa nu incalc vreo regula pe aici). Am vazut si eu ca e o problema cu phpBB.com... Deci multumesc din nou! Ca sunt la inceput si cu site-ul si cu forumul si n-as vrea sa-mi fuga din prima toti vizitatorii ca nu gasesc ce cautau, adica ceva clar si frumos
Raman datoare!

Gata, am facut update si tare frumos e totul... si era mai simplu decat credeam, pt ca ma uit dupa cai verzi pe pereti in loc de mysql... acolo am vazut cam am de fapt vers 2.0.18 si am trecut la 19.
Toate bune si frumoase, dar utilizatorii nou creati tot nu se pot loga... Aveti cumva alte idei? Ce as putea face? Dau orice amanunte, le-as da acum, dar nu stiu ce e necesar.
Multumesc mult
Si ma tot gandesc ca e de la birthday_1[1].5.7em mod ca am impresia ca de atunci au aparut problemele... Desi exact inainte am instalat callite 1.4.6 asa ca nu se stie; maaaare lucru ar fi daca as sti cum sa le dezinstalez!!!
Toate bune si frumoase, dar utilizatorii nou creati tot nu se pot loga... Aveti cumva alte idei? Ce as putea face? Dau orice amanunte, le-as da acum, dar nu stiu ce e necesar.
Multumesc mult
Si ma tot gandesc ca e de la birthday_1[1].5.7em mod ca am impresia ca de atunci au aparut problemele... Desi exact inainte am instalat callite 1.4.6 asa ca nu se stie; maaaare lucru ar fi daca as sti cum sa le dezinstalez!!!