E vrea modalitate prin care in titlul subiectului (si eventual si in descrierea acestuia) sa poate fi inserate caractere speciale gen ghilimele romanesti, copywrite, trademark, si alte asemenea?
Asemenea, cand salvez baza de date toate caracterele romanesti apar ca artefacte, implicit la o reinstalare de forum, acele caractere tot ca artefacte vor aparea. Stiti cumva cum as putea rezolva problema asta?
Caractere speciale
Eu folosesc Opera 9 dar nu apare numai la mine ci la toţi utilizatorii forumului.
Atât în baza de date cât şi în subiectul fiecărui post de pe forum şi în titlul topicului apare aşa (în corpul mesajului apar corect, ca mai jos):
ghilimele jos: „
ghilimele sus: ”
--edit--
Se pare că nici de tagul code nu se împiedică.
Caracterele pentru ghilimele jos îmi apar scrise cam aşa: and#optdoidoidoi; iar pentru ghilimele sus and#optdoidoiunu;
Cum pot să fac să-mi interpreteze forumul (în titlurile posturilor şi topicurilor) corect caracterele acestea?
Atât în baza de date cât şi în subiectul fiecărui post de pe forum şi în titlul topicului apare aşa (în corpul mesajului apar corect, ca mai jos):
ghilimele jos: „
ghilimele sus: ”
--edit--
Se pare că nici de tagul code nu se împiedică.
Caracterele pentru ghilimele jos îmi apar scrise cam aşa: and#optdoidoidoi; iar pentru ghilimele sus and#optdoidoiunu;
Cum pot să fac să-mi interpreteze forumul (în titlurile posturilor şi topicurilor) corect caracterele acestea?