pt prima intrebare: copiezi http://i24.photobucket.com/albums/c43/p ... erator.gif in http://piticii.myforum.ro/images/ranks/dl_ranks2 ca rank_6.gif sau modifici rangul asociat moderatorilor in Panoul Admin - admin_demo/admin_ranks.htm
pt a 2-a intrebare: incearca Birthday Mod sau ceva asemanator.
Cum pot pune un rank, daca acesta nu este instalat?!
-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Bogdan, ca sa pot uploda imaginea imi trebuie serverul de FTP, user si parola. Altfel nu am cum! Ca am tot incercat! Prin linkul celalalt asociaza linkul cu titlul de moderator dar imaginea nu se vede, imi aparae o casuta cu X... Nu poti intra tu sa-l faci, nu stiu!
Multumesc anticipat daca reusesti sa ma ajuti!
Multumesc anticipat daca reusesti sa ma ajuti!
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
ca sa nu te mai complici cu FTP-ul (cu toate ca mi se pare ciudat ca sa folosesti intr-un forum/site imagini de pe 2 servere diferite), incearca sa modifici imaginea (calea) asociata rangului in Panoul Admin.
vezi si viewtopic.php?t=3760
vezi si viewtopic.php?t=3760
-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
Dar atunci cand nu ai de nici o culoare rankuri instalate? Cum procedezi? Ca aici chiar nu merge!
NU mai spun ca nu pot modifica culoare forumul. ca are doar doua si nu mai pot adauga nici macar una!
este vorba de www.probebe.ro/forum-bebelusi
NU mai spun ca nu pot modifica culoare forumul. ca are doar doua si nu mai pot adauga nici macar una!
este vorba de www.probebe.ro/forum-bebelusi