Numarul de posturi
Numarul de posturi
Cand fac click pe 'Memberlist' si dupaia cand selectez un user din lista, imi apar doar asta la numarul total de mesaj:
Numărul total de mesaje:
:
[ / ]
Nu-mi apare nici un numar. La fel si cand selectez limba engleza din profil. Unde trebuie sa modific sa-mi apara numar de mesaje ? am incercat in memberlist.php dar nu gasesc.
Numărul total de mesaje:
:
[ / ]
Nu-mi apare nici un numar. La fel si cand selectez limba engleza din profil. Unde trebuie sa modific sa-mi apara numar de mesaje ? am incercat in memberlist.php dar nu gasesc.
Multe si chiar nu stiu care ar putea afecta profilele userilor. In profil nu-mi mai arata nici 'Find all post by <user'. La memberlist imi arata in dreptul fiecarui user cate mesaje are dar numa cand vreau sa-i vad profilul nu-mi arata. Care este fisierul in care arata informatii despre profilul respectiv si cate mesaje arE ? (daca e profile.php atunci ignorati intrebarea)
flowers, acesta este forumul (ca sa vezi cam ce moduri au afectat profilul userilor)
flowers, acesta este forumul (ca sa vezi cam ce moduri au afectat profilul userilor)