Autentificare si redirectionare

Pentru întrebări legate de facilităţile forumului phpBB 2.0.x, acest loc este cel mai potrivit.
Închis
eBE
Utilizator înregistrat

Autentificare si redirectionare

Mesaj de eBE »

Am o categorie privata care nu poate fi accesata decat de un grup de utilizatori .
Daca trimit e-mail cu linkul unui topic, normal la deschiderea browserului forumul cere parola . Dupa autentificarea utilizatorului insa apare mesajul "The topic or post you requested does not exist" . Daca utilizatorul din grupul respectiv este in prealabil autentificat merge fara probleme.

Ce este de facut ca dupa autentificare ceruta initial automat, utilizatorul sa fie automat redirectionat in topicul de discutii la care face referire linkul primit pe e-mail ?
Shumi
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de Shumi »

Pai nu cred ca ai cum! Odata ce l-ai facut activ doar pentru o categorie de useri, doar acei useri pot vedea subiectele din pagina...pentru ceilalti useri categoria nu exista!
Shumi.
seelview
Fost coleg
Versiune: 3.x
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Foarte experimentat

Mesaj de seelview »

Shumi nu ai inteles problema lui.
eBE, daca problma ta se intampla cu un topic normal, dupa autentificare se facea redirect catre acel topic. In cazul tau, forumul se uita daca exista topicul respectiv, vede k nu are acces, apoi cere autentificare dar nu are unde sa faca redirect. Cel putin asa banuiesc k se intampla. Eu cred k se poate remedia intr-un fel.
"Don't have fear, I is here"
Seelview Photography / Blog this
eBE
Utilizator înregistrat

Mesaj de eBE »

seelview ai inteles corect . Speram sa stie cineva o rezolvare .

Dupa socoteala mea atehnica este cam asa :
Forumul incearca sa deschida topicul respectiv , insa se loveste de faptul ca topicul este privat , cere autentificare conform setarilor de securitate dar dupa autentificare " uita " care a fost cererea initiala. Teoretic ar trebui sa fie posibila sa "tina minte " prima cerinta si sa o reexecute dupa autentificare . Zic eu :)

Daca userul este autentificat si are drepturi sa vada sectiunea respectiva unde este topicul nu se mai intampla asta . Deci probabil este o chestie de cookies sau ceva de genu
flowers
AdministratorAdministrator
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de flowers »

Vezi server_name şi script_path din tabelul phpbb_config. Sa fie datele corecte acolo.
Închis

Înapoi la “2.0.x Cum pot să...?”