Buna!
In momentul in car eun user se inregistreaza pe forum, primeshte un e-mail de forma:
From: Forum Web
Sent: 23/01/2006 8:57 AM
To: Ion Popescu
Subject: Bine aţi venit în forumurile Forumul Meu
Bine aţi venit pe forumul Forumul Meu
Conform actului COPPA contul dumneavoastră este deocamdată inactiv.
Vă rugăm să tipăriţi acest mesaj şi sa cereţi părintelui sau tutorelui dumneavoastră să-l semneze şi să-l dateze. Apoi trimiteţi-l prin fax către:
sau trimiteţi-l prin poşta la:
------------------------------ TAIE AICI ------------------------------ Permisiune de participare la Forum BT
Nume utilizator: ion.popescu
Parola: parola
Email: ion.popescu@yahoo.com
Număr ICQ:
Adresa AIM:
MSN Messenger:
Yahoo Messenger:
Pagina Web:
De la:
Ocupaţie:
Interese:
AM REVÄ‚ZUT INFORMAŢIILE OFERITE DE COPILUL MEU ŞI PRIN ACEASTA ÎI PERMIT Forum BT SÄ‚ STOCHEZE ACEASTA INFORMAŢIE.
SUNT DE ACORD CU FAPTUL CÄ‚ ACEASTÄ‚ INFORMAŢIE POATE FI SCHIMBATÄ‚ ORICÂND PRIN INTRODUCEREA UNEI PAROLE.
AM INŢELES CÄ‚ POT CERE CA ACEASTÄ‚ INFORMAŢIE SÄ‚ FIE ŞTEARSÄ‚ ORICÂND DIN BAZA DE DATE A Forumul Meu.
Parinte sau tutore
(numele): _____________________
(semnatura): __________________
Data: _______________
------------------------------ TAIE AICI ------------------------------
Îndată ce administratorul va primi formularul de mai sus prin fax sau poştă, contul dumneavoastră va fi activat.
Încercaţi să nu vă uitaţi parola deoarece aceasta a fost stocată codat în baza noastră de date şi nu o putem recupera pentru dumneavoastră. Daca totuşi o uitaţi, veţi putea cere o parola nouă care va fi activată la fel cum a fost activat acest cont de utilizator.
Vă mulţumim pentru înregistrare.
--
TD
Am dreptul sa scimb continutul acestui mesaj? Si daca da, cum?
Multumesc
Mesaj inregistrare user