Transfer baza de date in phpBB2

Rezolvări la problemele apărute la instalarea, actualizarea sau conversia forumului phpBB 2.0.x.
sorintanase
Utilizator înregistrat

Mesaj de sorintanase »

dorin scrie:... Daca BD este mare ar trebui sa o imparti (vezi catalogul de articole).
am tot dat o cautarea după "împărtirea bazei de date" dar nimic :(

de fapt hai sa vedem dacă putem să ne înţelegem altfel:

am reinstalat forumul pe un host plătit
am făcut back-up la forum, are cam 22 Mb
am incercat sa fac o restaurare direct din Panul Admin, îmi scrie că "Fisierul nu s-a încarcat"
din Myphp, la fel mi dă eroare, ceva de genu' că a trecut mai mult de "...300 seconds" si tot nu se încarcă. Am dat băbeşte, copy-paste, dar mi-a dat eroare browserul.

să înţeleg că baza de date e prea mare? trebuie împărţită? cum se face? trebuie denumite fisierele la fel, din baza de date dar si din backup?
:roll:
flowers
AdministratorAdministrator
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de flowers »

Backup şi restaurare folosind phpMyAdmin
Este posibil ca fişierul să fie prea mare pentru a-l încărca. Limita este diferită la fiecare găzduitor aşa că mai bine întreabă serviciul tehnic înainte de a împărţi fişierul de backup. Dacă fişierul este mai mare decât limita de încărcare, va trebui împărţit.
sorintanase
Utilizator înregistrat

Mesaj de sorintanase »

multumesc, acum o să mă uit
sorintanase
Utilizator înregistrat

Mesaj de sorintanase »

am împărţit o baza de date mai veche (să vad daca functionează), cu "rfsplitter"
numai că (poate nu stiu eu să folosesc) nu mi-a facut mai multe fisiere, dar îmi scrie Original File Length = 11903 Lines. Number Of File Splits = 1

întreb pe cine a mai folosit: cum se procedează?

înainte de a încărca baza de date, trebuie să o şterg pe cea veche (poate numai fisierele) sau o scrie peste cea veche?
dorin
Fost coleg
Versiune: 3.1.10
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Puţin experimentat

Mesaj de dorin »

sorintanase scrie:am împărţit o baza de date mai veche (să vad daca functionează), cu "rfsplitter"
numai că (poate nu stiu eu să folosesc) nu mi-a facut mai multe fisiere, dar îmi scrie Original File Length = 11903 Lines. Number Of File Splits = 1

întreb pe cine a mai folosit: cum se procedează?

înainte de a încărca baza de date, trebuie să o şterg pe cea veche (poate numai fisierele) sau o scrie peste cea veche?
Daca ai gazduire platita roaga admin-ul sa te ajute la rastaurare, trimite-i BD, eventual pune-o pe FTP si el va face acest lucru.

La a doua intrebare: ar trebui sterse numai tabelele din BD.
sorintanase
Utilizator înregistrat

Mesaj de sorintanase »

multumesc
Închis

Înapoi la “2.0.x Instalare, actualizare, conversie”