Simple image upload

Discuţii legate de instalarea şi funcţionarea unor MODificări vechi sau noi ale forumului phpBB 2.0.x.
Închis
CipCip
Nou venit

Simple image upload

Mesaj de CipCip »

Upload de imagini in subiecte http://www.phpbbstyles.com/viewtopic.php?t=8121
Ultima oară modificat 05-Ian-2006, 17:53:41 de către CipCip, modificat 1 dată în total.
seelview
Fost coleg
Versiune: 3.x
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Foarte experimentat

Mesaj de seelview »

Ai gasit ce pt ce ? Si nu ai pus bine link-ul
"Don't have fear, I is here"
Seelview Photography / Blog this
tor456123
Nou venit
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Upload Image

Mesaj de tor456123 »

am 2 ore decand caut ceva pe forum-ul acesta...si sau nu caut eu bine, sau nu a mai pus nimeni intrebarea asta. Asa ca forumulez intrebarea urmatoare:
Vreau sa instalez si eu album_v2053_lang_romanian.zip si fac totul, dar TOTUL exact cum scrie in install.txt.
Problema este ca nu-mi apare nimic in admin panel, dar nimic nimic legat de subiectul asta.
Asa ca iau un mod gata scris pe forum si-l pastuiesc peste lang_admin_album.php si lang_main_album.php, adica cele 2 fisiere care trebuiau copiate in lang_romanian. Rezultatul, la fel nimic. Nici macar o eroare sa inteleg si eu ceva.

Nu stiu daca importa dar am la site un style Cobalt 2.0 si este singura modificare de la forumul original luat de la voi.

Deci spuneti-mi va rog ce sa fac....

Si inca un lucru...am site-ul pe LX si am citit ca acolo nu merge easymode. S-a mai modificat ceva decand a fost pus postul ala acolo, merge cumva easymode pe LX?

Nu de alta dar am vazut o multime de mod-uri FOARTE interesante pe la voi si cum nu prea ma pricep in ale programarii ma gandeam ca ma ajuta easymod.
bogdan
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.11
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Mediu

Mesaj de bogdan »

esti sigur ca ai instalat acest MOD (Simple image upload) ? din cate se pare nu are si o sectiune de administrare.

daca nu e vorba despre ac. MOD, ar fi bine sa dai linkul catre MOD-ul de care esti interesat.

legat de lx.ro, personal nu stiu in ce stadiu sunt dar eu nici nu incurajez folosirea easyMOD-ului. mai mult creaza necazuri decat sa ajute.
Închis

Înapoi la “2.0.x Suport pentru MODificări”