Am instalat un forum luat de pe site-ul oficial phpBB, si nu se poate inregistra lumea pe el. In primul rand, dupa ce ai bagat datele de inregistrare, apare o pagina alba. Datele sunt salvate, dar acea pagina alba pacaleste oamenii, facandu-i sa creada ca inregistrarea a esuat. In al doilea rand, dupa ce sunt bagate datele la "Autentificare", apare eroarea "Parola sau username incorecte". Inregistrarea functioneaza insa de pe PC-ul meu. Am incercat si sa dau permisiunile 777 la toate fisierele din forum si nu s-a rezolvat nimic.
Si inca ceva. De doua ori s-a stricat forumul din niste motive absolut aiurea. De exemplu, daca modific modul de afisare a datei pe forum(aia unde scrie ca are sintaxa functiei PHP), pe index.php nu se mai vede decat "<", fiind necesara reinstalarea forumului. La fel se intampla daca activez autentificarea vizuala, aceea prin coduri incluse in imagini... ce e de facut ?
Problema cu inregistrarea userilor
-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
in primul rand reinstaleaza forumul si da permisiuni de 777 numai la config.php
sa nu faci prostia sa ati salva baza de date pentru ca s-ar putea sa ai aceleas probleme datorita salvarilor care forumul le are in baza de date.
tu mai ai ceva probleme si cu logarea momentan din cate am vazut eu pentru ca mi luat ceva timp pana am reusit sa ma loghez
mai stam de vorba
sa nu faci prostia sa ati salva baza de date pentru ca s-ar putea sa ai aceleas probleme datorita salvarilor care forumul le are in baza de date.
tu mai ai ceva probleme si cu logarea momentan din cate am vazut eu pentru ca mi luat ceva timp pana am reusit sa ma loghez
mai stam de vorba