Transfer baza de date in phpBB2
Transfer baza de date in phpBB2
Salutare,
Stie cineva cum se poate transfera baza de date a unui forum php versiune veche in phpBB2 ? Adica, este posibil acest lucru si daca da, cum ?
Am incercat "restaurare baza de date" din panoul administratorului si nimic ..
Multumesc anticipat !
Stie cineva cum se poate transfera baza de date a unui forum php versiune veche in phpBB2 ? Adica, este posibil acest lucru si daca da, cum ?
Am incercat "restaurare baza de date" din panoul administratorului si nimic ..
Multumesc anticipat !
Ultima oară modificat 08-Dec-2005, 19:55:36 de către random, modificat de 2 ori în total.
Exact Dorin.... am salvat baza de date dintr-un php mai vechi, am instalat un forum nou care functioneaza foarte bine, da nu reusesc restaurarea bazei, desi nu-mi da nici o eroare.... duce procesul pin ala capat, dar ...nimic....dorin scrie:Problema ta este la restaurarea bazei de date, inteleg ca ai instalat deja forumul si ca el functioneaza dar nu reusesti restaurarea unie BD anterior salvata ?
Am incercat si da urmatoare eroare:dorin scrie:Incearca cu phpMyAdmin![]()
"--------------------------------------------------------------------------------
În timp ce citeam URL-ul: http://etcetcetc.ro/Forum/admin/admin_db_utilities.php?
Am întâlnit următoarea eroare:
Replică de lungime zero
Squid nu a recepţionat nici o informaţie ca urmare a acestei cereri.
--------------------------------------------------------------------------------"
Asta e treaba nasoala... ca baza nu-i mare deloc, are doar 8mb.dorin scrie:Daca BD este mare ar trebui sa o imparti (vezi catalogul de articole).