Pot sa-ti spun ca cel putin la gazduirile platite pe care eu le cunosc, exista de regula scripturi cum ar fi phpbb, oscomerce, phpmychat si altele care se instaleaza cu un click de mouse.ionescucatalin scrie:thanks man,
ca sa nu ma mai chinui prea mult cu asta. Poate ca ezista un host care permite instalarea uni oscommerce. Tu stii cumva?
Magazin virtual - cum il configurez?
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- dorin
- Fost coleg
- Versiune: 3.1.10
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Puţin experimentat
Re: thanks flowers
-
- Nou venit
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
dorin
membru cu statut special
ce e atit de "tare" in ce am zis?
era vba de postnuke, care e un phpnuke doar putin diferit...asa cum dacia solenza e tot o dacie doar ca nu e totuna cu dacia nova. acum ai priceput sau tre sa iti fac un desen ca la retardati?
si daca nu scoteai din context "bucatica" aia de text, cred ca si asa cum am scris era ceva f clar
...clar?
membru cu statut special
ce e atit de "tare" in ce am zis?
era vba de postnuke, care e un phpnuke doar putin diferit...asa cum dacia solenza e tot o dacie doar ca nu e totuna cu dacia nova. acum ai priceput sau tre sa iti fac un desen ca la retardati?
si daca nu scoteai din context "bucatica" aia de text, cred ca si asa cum am scris era ceva f clar
...clar?