Best ! www.lataifas.ro
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Voi va luati de el pe teme de copyright ... dar eu ce sa mai zic ... ca e inspirat forumul lui din al meu 101% www.utilizatori.ro ... si cand zic asta nu ma refer la program (phpBB) ... ci la felul cum este prelucrat. Dar nu sunt surprins ... chiar tipul mi-a recunoscut ca s-a inspirat de la mine.
Dar eu zic ca pana la urma e de bine ... si eu in trecut copiam la greu site-uri de succes ... pana cand am invatat si eu unele chestii ... asa ca pana invata si tipul ... iertati-l si voi ca o sa se lecuiasca el singur pe viitor!
Dar eu zic ca pana la urma e de bine ... si eu in trecut copiam la greu site-uri de succes ... pana cand am invatat si eu unele chestii ... asa ca pana invata si tipul ... iertati-l si voi ca o sa se lecuiasca el singur pe viitor!
-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Dupa ce respectivu individ zice ca s-a inspirat din forumu meu ... acum trece si la furtisaguri marunte ...xXx scrie:... Recunosc ca m-am inspirat dar nici chiar 101% ...

Poti sa imi spui de unde ai bannerul ala cu Reclama Ta Aici? Ca pot sa jur ca l-am creat eu intr-o noapte anul trecut ...
Tine-o tot asa ... dar nu mai bine iti dau eu o copie a forumului www.utilizatori.ro/forum ... ca sa nu te mai chinui ?!?