Client FTP

Discuţii diverse, dar centrate pe subiecte IT.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
BuGsY
Fost coleg
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de BuGsY »

gogugmg scrie:imi poti da un link mai direct pentru asa ceva pentru a-mi face un forum phpbb...
Servere free unde se poate instala forumul phpBB,
Care este cel mai bun "Host free" pt.un forum
gmzionic
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de gmzionic »

gogugmg scrie:
gmzionic scrie:Plus ca instalarea unui forum pe un server de-al tau ofera multe avantaje. poti modifica forumul cum vrei tu. Deci cel mai bine renunti la tipul ala de forum si optezi pentru un forum phpBB pe care il poti pune tu pe server (host) si poti face ce vrei cu el.
imi poti da un link mai direct pentru asa ceva pentru a-mi face un forum phpbb,,,
in forumurile phbb,se pot face asa ceva ,,adica modificari,,upload ???download,etc...
oricum multumesc pentru indicatie. :lol:
cred ca am muncit un pic degeaba in legatura cu celalalt forum :idea:
Eu am inteles ca vrei sa iti instalezi un forum.
Deci kit-ul de instalare il gasesti aici:
dload.php?action=file&file_id=76
si dup-aia mai vorbim. Ai manual de instalare si totul este foarte usor. Daca nu intelegi ceva intreaba pe forum.
Si mai verifica si subiectul ala scris mai sus de BuGsY cu "Servere unde se poate instala phpbb" - si dupa ce ai gasit un server, descarca arhiva aia zip pe care ti-am dat-o in link, si instalaeaza phpBB.
Zetule
Utilizator înregistrat

Mesaj de Zetule »

Nu ma descurc cu FileZilla pentru ca vreau sa incarc si eu ceva pe as.ro si nu ii dau de cap puteti sa imi explicatzi ce trb sa fac....
Zetule
Utilizator înregistrat

Mesaj de Zetule »

hai ca pana la urma am reusit :D
Scrie răspuns

Înapoi la “Diverse”