I need help!

Folosiţi acest forum pentru a discuta problemele apărute în timpul folosirii forumului phpBB 2.0.x.
Închis
bebelus
Nou venit

I need help!

Mesaj de bebelus »

Am instalat un forum pe serverele de la lycos din franta si este totul ok mai putin cand este sa trimita emailul de confirmare la inregistrare si imi apare urmatorul mesaj:
Eroare generala
Failed sending email :: PHP :: 0
DEBUG MODE
Line : 246
File : /data/members/free/multimania/fr/b/e/b/bebelusdulce/htdocs/forum/includes/emailer.php
Url-ul este http://membres.lycos.fr/bebelusdulce/forum

Ma puteti ajuta cu ceva?

De asemenea as mai dori daca se poate sa ma mai ajutati cu o problema:

Nu doresc ca sa posteze vizitatorii ci numai cei inregistrati.

Multumesc anticipat! 8)
mihaitza
Fost coleg
Versiune: 3.0.5
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Experimentat

Re: I need help!

Mesaj de mihaitza »

bebelus scrie:Am instalat un forum pe serverele de la lycos din franta si este totul ok mai putin cand este sa trimita emailul de confirmare la inregistrare si imi apare urmatorul mesaj:
Eroare generala
Failed sending email :: PHP :: 0
DEBUG MODE
Line : 246
File : /data/members/free/multimania/fr/b/e/b/bebelusdulce/htdocs/forum/includes/emailer.php
Url-ul este http://membres.lycos.fr/bebelusdulce/forum
Acest server are server SMTP inclus?

Notă : am încercat să găsesc singur dar cu puţina mea franceză învăţată la şcoală am ajuns numai la
http://www.multimania.lycos.fr/build
aici am găsit că se oferă php+mysql (ca şi la tripod)
dar nu am găsit nimic de SMTP....

Ma puteti ajuta cu ceva?

De asemenea as mai dori daca se poate sa ma mai ajutati cu o problema:

Nu doresc ca sa posteze vizitatorii ci numai cei inregistrati.

Multumesc anticipat! 8)
Sigur că te ajutăm

Du-te la Panoul administratorului

:arrow: Administrare forumuri
:arrow: Permisiuni

apoi selectezi pe rând toate forumurile şi spui cine poate vizualiza, citi, răspunde, crea sondaje, etc.
bebelus
Nou venit

Mesaj de bebelus »

Notă : am încercat să găsesc singur dar cu puţina mea franceză învăţată la şcoală am ajuns numai la
http://www.multimania.lycos.fr/build
aici am găsit că se oferă php+mysql (ca şi la tripod)
dar nu am găsit nimic de SMTP....
Intr`adevar nu specifica nimic despre SMTP! In acest caz ce as putea face sau cum as putea anula acest serviciu de trimis email! [Acest server este ca si cel de la tripod numai ca este in franceza!]
Ultima oară modificat 11-Aug-2003, 15:08:43 de către bebelus, modificat 1 dată în total.
bebelus
Nou venit

Mesaj de bebelus »

Am scris acolo unde imi cere datele despre SMTP si am introdus datele unui provider care ofera clientilor sai email si SMTP si anume www.terrasat.ro Intai de toate ca sa vad ca merge SMTP am configurat Outlook Express si am observat ca functioneaza.... asa am completat datele si in forum insa cand inregistreaza un nou user acum apare:
Warning: fsockopen, pfsockpen, show_source, php_uname, ini_get, ini_alter, ini_restore, ini_set, getrusage, mysql_list_dbs, get_current_user, set_time_limit, getmyuid, getmypid, dl, leak, listen, chown, chmod, chgrp, realpath, tmpfile, link() has been disabled for security reasons in /data/members/free/multimania/fr/b/e/b/bebelusdulce/htdocs/forum/includes/smtp.php on line 111

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /data/members/free/multimania/fr/b/e/b/bebelusdulce/htdocs/forum/includes/smtp.php:111) in /data/members/free/multimania/fr/b/e/b/bebelusdulce/htdocs/forum/includes/page_header.php on line 474

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /data/members/free/multimania/fr/b/e/b/bebelusdulce/htdocs/forum/includes/smtp.php:111) in /data/members/free/multimania/fr/b/e/b/bebelusdulce/htdocs/forum/includes/page_header.php on line 476

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /data/members/free/multimania/fr/b/e/b/bebelusdulce/htdocs/forum/includes/smtp.php:111) in /data/members/free/multimania/fr/b/e/b/bebelusdulce/htdocs/forum/includes/page_header.php on line 477
iar apoi:
Eroare generala

Could not connect to smtp host : :

DEBUG MODE

Line : 113
File : /data/members/free/multimania/fr/b/e/b/bebelusdulce/htdocs/forum/includes/smtp.php
Ce as putea sa ma fac in acest caz? sau cum as putea sa scot aceasta optiune de a trimite email? :oops:
bogdan
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.11
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Mediu

Mesaj de bogdan »

se pare ca au fost inhibate functiile de mail din motive de securitate... eu zic sa incerci sa instalezi forumul pe alt server (ex. chiar si Lycos dar pe varianta engleza a srv. Multimania - www.tripod.lycos.co.uk)

nu prea poti sa inhibi simplu functiile de mail din forum numai daca intri in cod.... iar ac. forum fara functiile de mail (PM, notificari, samd) e un forum "handicapat" ....
Închis

Înapoi la “2.0.x Funcţionare”