Pai cred ca ai gresit calea imaginii! Verifica!Fabbritzio scrie:Am procedat la fel cum ati indicat si voi, dar nu apare decat o imag alba cu un x rosu. Ce rezolvare sa fie?
no ranks?
- Fabbritzio
- Utilizator înregistrat
- BuGsY
- Fost coleg
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Download -> ImaginiSPYware scrie:unde pot gasi si eu , gif-uri pentru rank? gasesc pe forum? spuneti-mi daca se poate cam la ce categorie...
- SPYware
- Utilizator înregistrat
multumesc , dar am observat ceva daca le pun pe serverul unde am si forumul respectiv lx.ro ei au blocat vizualizarea imaginilor prin http://nume.lx.ro/poza.jpg sau vizualizarea directa, am si incercat...cam ce ar trebui sa fac....
o sa incerc sa le pun pe contul de la as.ro si pun in loc de locul phpbb , pun link-ul exact...
o sa incerc sa le pun pe contul de la as.ro si pun in loc de locul phpbb , pun link-ul exact...
-
- Nou venit
De ex. la 700 de mesaje userul are rang corola de minuni si 5 flori deasupra.Cand am introdus personalizarea rangului adica in loc de corola de minuni sa scrie papa-lapte,apare papa-lapte dar dispar si florile.Eu as vrea sa ramana papa-lapte dar sa nu dispara florile.
Uff sper ca m-am facut inteleasa daca nu explic iar.
Uff sper ca m-am facut inteleasa daca nu explic iar.