lx.ro
- Napoleon
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Transfer de date
Am un forum inregistrat la lx.ro caruia doresc sa-i schimb denumirea. Am creat un alt cont la lx.ro si as dori sa stiu cum as putea face transferul de pe vechea locatie in noua locatie. Multumesc.
- pushtyu
- Utilizator înregistrat
Acum dupa ce incerc sa postez imi ramane pagina alba ....stie cineva?????? incercati http://www.worldhub.lx.ro/forum/
- dorin
- Fost coleg
- Versiune: 3.1.10
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel php: Puţin experimentat
Citeste mai suspushtyu scrie:Acum dupa ce incerc sa postez imi ramane pagina alba ....stie cineva?????? incercati http://www.worldhub.lx.ro/forum/

-
Re: Transfer de date
Mutarea forumului de pe un server pe altulNapoleon scrie:Am un forum inregistrat la lx.ro caruia doresc sa-i schimb denumirea. Am creat un alt cont la lx.ro si as dori sa stiu cum as putea face transferul de pe vechea locatie in noua locatie. Multumesc.
Scuzati-ma ca scriu tot aici.
Am vazut ca acum merge sa postez, cat de cat, dar mai sunt 2 probleme.
1. Dupa ce postez imi apare o pagina alba.
2. Desi am setat dimensiunea avatarului in pixeli si in kb, nu il pot incarca, desi imi da mesajul ca profilul dvs. a fost actualizat.
Multumesc
P.S. - Am observat ca daca scriu mesaj el apare pana la urma dar nu imi apare si mie la numarul de posturi scrise. De ce?

1. Dupa ce postez imi apare o pagina alba.

2. Desi am setat dimensiunea avatarului in pixeli si in kb, nu il pot incarca, desi imi da mesajul ca profilul dvs. a fost actualizat.
Multumesc
P.S. - Am observat ca daca scriu mesaj el apare pana la urma dar nu imi apare si mie la numarul de posturi scrise. De ce?