Problema Login/Logout

Folosiţi acest forum pentru a discuta problemele apărute în timpul folosirii forumului phpBB 2.0.x.
Închis
Nomind
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Problema Login/Logout

Mesaj de Nomind »

Forumul Melomania a fost instalat cu succes. Totusi, a aparut o problema nasoala legata de logare.
Incerc sa ma loghez de la pagina de start, apoi ma redirecteaza catre autentificare, imi scriu numele si parola si acolo si iar dau. Iar imi apare autentificarea fara nick si parola, s.a.m.d. Imi este frica, ca si celorlalti useri li se intampla la fel.( Mi-am mai facut un cont sa ma asigur ca merge totul cum trebuie)

Cred ca este o eroare de login, si nu stiu ce sa fac sa scap de ea si sa-mi pot recupera intr-un fel forumul.

[edit="flowers"]Subiect unit cu altul care dezbate aceeaşi problemă.[/edit]
Nomind
Utilizator înregistrat

Mesaj de Nomind »

sau... daca nu apare autentificarea, cand apas pe butonul logheaza imi da cannot find server,iar cand ma intorc pe pagina de start ma arata on-line, dar tot delogata sunt. Este ca si cum, s-ar fi logat deja cineva cu nick-ul si parola mea, de la alt computer.
mihaitza
Fost coleg
Versiune: 3.0.5
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de mihaitza »

Uite ce am observat.... daca incerci sa te loghezi si te trimite la cannot find server, daca dai back apari ca si user inregistrat dar daca mai incerci odata si mai dai odata dupa aceea back esti cu adevarat user inregistrat.

Posibil sa mearga si din prima.... cam asa ceva era odata pe 3x.ro si daca stiu eu bine era o problema care s-a rezolvat de la sine in cateva zile. Posibil sa fie la fel si aici.
Nomind
Utilizator înregistrat

Mesaj de Nomind »

Am reusit sa ma loghez, dar altfel: am intrat pe un forum, si am deschis de-acolo autentificare intr-o fereastra noua. M-am logat acolo(bineinteles ca a aparut si-acolo Cannot find server), dar apoi am dat refresh si am fost logata.
Dar problema este ca nu vrea sa-mi accepte logarea automata cand intru pe forum. Trebuie sa fac asta de fiecare data.
danielt
AdministratorAdministrator
Server: UNIX/Linux

Mesaj de danielt »

Eroare de redirectare apare datorita instalarii incorecte a forumului. Cel mai probabil la numele domeniului a fost scris ceva gresit. In cel mai rau caz, reinstaleaza forumul, completand cu atentie formularul de instalare.
Nomind
Utilizator înregistrat

Mesaj de Nomind »

Problema este ca nu eu am instalat forumul, iar problema asta a aparut de ieri dimineata, deci n-a fost din totdeauna.
danielt

Mesaj de danielt »

Poti schimba domeniul (numele serverului) din Panoul Administratorului -> Configurare generala -> Numele domeniului: scrie numele complet cu tot cu subdomeniu, ex.: www.subdomeniu.as.ro. Verifica si nume script-ului, adica calea spre forumul tau. Ea trebuie sa fie de genul: /forum/. Ceea ce inseamna ca forumul este instalat in:www.subdomeniu.as.ro/forum/ :-)
Nomind
Utilizator înregistrat

Mesaj de Nomind »

domeniul si script-ul sunt scrise corect, dar am sa le mai scriu o data.
Daca nu rezolva problema?
mihaitza
Fost coleg
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de mihaitza »

Daniel, eu am instalat respectivul forum, şi a funcţionat perfect până în acea dimineaţă când, după cum spune Nomind nu a modificat nimic.
danielt

Mesaj de danielt »

Hm, si mie mi s-a mai intamplat... atunci cand se face autentificarea se face o redirectare - nu este doar un target simplu - si la aceasta redirectare pot apare probleme daca acele campuri, de care am vorbit, nu sunt completate corect. Solutia cea mai simpla este verificarea lor si/sau recompletarea lor. Solutia mai neplacuta ar fi reinstalarea forumului... munca de rutina dar suparatoare...

PS modificarea acelor valori poate sa fi survenit ulterior instalarii, accidental sau in urma unei schimbarii ale cailor pe server... trebuie verificat si incercat.
Închis

Înapoi la “2.0.x Funcţionare”