Modificari....

Pentru întrebări legate de facilităţile forumului phpBB 2.0.x, acest loc este cel mai potrivit.
LN
Nou venit
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Modificari....

Mesaj de LN »

Buna dimineata!

Am o lesinatura de site care mai nou merge cu sughituri. Tot incerc sa fac unele modificari si nu imi ies .

1. fonturile la postari sint prea mici. Inecrc sa le maresc si nu vrea de nici o culoare

2. incerc sa aloc steaguri fiecarei tari si habar n-am cum.

3. vrea sa latesc forumul ,prin variantele citite aici, si iar nu vrea.

4. desi ma deloghez si intru cu alt cont,cel precedent apare ca fiind online. Ma deloghez si cu ala si sint ca vizitator. Culmea e ca apar ca fiind online cu ambele conturi . ma reloghez cu admin si in panoul de control vad ca-s vizitator eu ,eu si eu ,de 3 ori ip-ul meu,in afara contului de admin care-s tot eu si un alt cont.

NB. nu-s prea blonda dar ma descurc mai bine cu bisturiul decit cu termenii IT....nu da-ti tare.

MUltumesc anticipat de raspuns/uri.
WebShok
Nou venit

Mesaj de WebShok »

Deci : 8)
1. fonturile la postari sint prea mici. Inecrc sa le maresc si nu vrea de nici o culoare
probabil folosesti un template ceva ... iar daca vrei sa maresti fontul la post-uri o poti face cand scrii post-ul . ex : Test , Test , Test (cred ca la asta te-ai referit)

pai in primul rand cauta pe forum EasyMod instaleazal apoi cauta si MOD-ul CountryFlags (simple de instalat, si iti rezolva problema cu steagurile)
nu inteleg ce vrei sa spui :D
4. desi ma deloghez si intru cu alt cont,cel precedent apare ca fiind online. Ma deloghez si cu ala si sint ca vizitator. Culmea e ca apar ca fiind online cu ambele conturi . ma reloghez cu admin si in panoul de control vad ca-s vizitator eu ,eu si eu ,de 3 ori ip-ul meu,in afara contului de admin care-s tot eu si un alt cont.
sigur nu e last visit ... ? cat despre admin asa apare ... foloseste Internet Explorer , deschide o singura pagina
WebShok
Nou venit

Mesaj de WebShok »

o intrebare ... in legatura cu "Copyright" ... daca modific un template , adica text , format , culori pe scurt ma folosesc doar de "schema" template-lui cine mai are drept de copyright ?
LN
Nou venit

Mesaj de LN »

WebShok scrie:Deci : 8)
probabil folosesti un template ceva ... iar daca vrei sa maresti fontul la post-uri o poti face cand scrii post-ul . ex : Test , Test , Test (cred ca la asta te-ai referit)

pai in primul rand cauta pe forum EasyMod instaleazal apoi cauta si MOD-ul CountryFlags (simple de instalat, si iti rezolva problema cu steagurile)
nu inteleg ce vrei sa spui :D
sigur nu e last visit ... ? cat despre admin asa apare ... foloseste Internet Explorer , deschide o singura pagina

Auuuuch...dupa ce ca eram in ceata,acum sint in mijlocul Londrei.

1.Nu ,nu vreau asa. Vreau sa apara deja marite la postari ,fara sa fie necesar sa le tot dau eu marimea. Adica ce am acuma ca fiind font normal,este bataia de joc a orbilor. Mi se aburesc lentilele.

2. asta cu steagurile o incerc dar am uitat sa spun ca am un set de steaguri mai special. Posibil sa nu fie compatibile cu phpBB?

3. adica,....folosesc varianta avalanche. este o pleasca pe mijlocul ecranului si nu-mi place. Designul este frumusel dar vreau sa acopere o suprafata mai mare. Daca acum are,sa spunem 75%, il vreau de 100%.
Am incercat o varianta scrisa pe aici si nimik.

4. sigur nu e last visit. !!!!! Si na-m decit o pagina deschisa si pot sa dau refresh de n ori.,la fel apare.

Hai sa incerc altceva...vreau un administrator (tehnic) pentru forum.

Ceva recomandari?

Aaaaa si problema spinoasa rau :

acum am site-urile pe o nenorocire de server care-i cazut de 5 zile (isi face el reclama si pe aici...fugiti cit puteti). Am achizitionat astazi spatiu pe un alt server (tot aici l-am gasit...multumesc). Pot transfera forumul de pe un server pe altul,fara sa pierd nimic din baza de date?
WebShok
Nou venit

Mesaj de WebShok »

1.Nu ,nu vreau asa. Vreau sa apara deja marite la postari ,fara sa fie necesar sa le tot dau eu marimea. Adica ce am acuma ca fiind font normal,este bataia de joc a orbilor. Mi se aburesc lentilele.
trebuia sa spui asa ... in cazul asta intra in CSS ... \Forum\templates\subSilver\subSilver.css (depinde modificarea o faci in template pe care il folosesti tu) , cauta :

Cod: Selectaţi tot

/* The content of the posts (body of text) */
.postbody { font-size : 12px;}
a.postlink:link	{ text-decoration: none; color : #006699 }
a.postlink:visited { text-decoration: none; color : #5493B4; }
a.postlink:hover { text-decoration: underline; color : #DD6900}
si inlocuieste 12px cu cat vrei tu
2. asta cu steagurile o incerc dar am uitat sa spun ca am un set de steaguri mai special. Posibil sa nu fie compatibile cu phpBB?
sichimba si tu extensia si baga .jpg sau .gif , in cazul ca au deaja extensia asta ar trebui sa mearga cu EasyMod , daca vrei sa bagi ceva mai complicat , alte extensii instaleaza CountryFlags fara EasyMod daca vezi ca nu merge
3. adica,....folosesc varianta avalanche. este o pleasca pe mijlocul ecranului si nu-mi place. Designul este frumusel dar vreau sa acopere o suprafata mai mare. Daca acum are,sa spunem 75%, il vreau de 100%.
Am incercat o varianta scrisa pe aici si nimik.
deschide "Forum\templates\subSilver\index_body.tpl" cu un editor php si seteaza dimensiunile tabelelor la 100% acelasi lucru pentru overall_header.tpl , si overall_footer.tpl daca este nevoie (depinde de ce template folosesti)
flowers
AdministratorAdministrator

Mesaj de flowers »

Fratilor, pentru probleme diferite, deschideti subiecte diferite. Vedeti ca unele s-au discutat deja, raspundeti in topicul respectiv.

@LN
1. Poti sa mai modifici marimea fontului si din Panoul Administratorului: Administrare stiluri -> Management. Ai acolo Dimensiunea 1 a fontului/Smallest font size, Dimensiunea 2 a fontului/Medium font size, Dimensiunea 3 a fontului/Normal font size (post body etc).

2. Redimensioneaza/redenumeste imaginile tale pentru steaguri ca acelea din CountryFlags.

3. Joaca-te in cele 3 fisiere date de WebShok in <table></table> fie absolut (in pixeli) sau relativ (procente). Unele templateuri sunt proiectate in marime fixa si apar urat daca le treci pe relativ.

4. S-ar putea sa ai problema de cookie. Citeste Problema Login/Logout.

@WebShok
o intrebare ... in legatura cu "Copyright" ... daca modific un template , adica text , format , culori pe scurt ma folosesc doar de "schema" template-lui cine mai are drept de copyright ?
La copyrightul deja existent iti adaugi tu propria nota de copyright in asa fel incat sa nu rezulte parteneriat.
LN
Nou venit

Mesaj de LN »

Multumesc pentru raspunsuri :)
LN
Nou venit

Mesaj de LN »

Alta belea.....indiferent ce vreau sa accesez in Mod Center imi da aceasta eroare :

Template->make_filename(): Error - file admin/mod_header.tpl does not exist este template Aphrodite ,versiunea in limba romana,luat chiar de pe acest forum...... :(

Ce sa-i fac?
seelview
Fost coleg
Versiune: 3.x
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Foarte experimentat

Mesaj de seelview »

Nu exista pe server fisierul pe care l-ai zis tu. Presupun k este un fisier al modificarii. Incearca sa te uiti printre fisierele modificarii, sa il gasesti apoi sa il adaugi in folderul admin al templatului tau.
"Don't have fear, I is here"
Seelview Photography / Blog this
LN
Nou venit

Mesaj de LN »

Pai daca imi da aceeasi eroare indiferent ce accesez din Mod Center ?! :(
Închis

Înapoi la “2.0.x Cum pot să...?”