Administrare forumuri: Permisiuni

Pentru întrebări legate de facilităţile forumului phpBB 2.0.x, acest loc este cel mai potrivit.
Închis
Scream
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de Scream »

trebuie s-o iau la fiecare forum in parte...
nu exista vreo posibilitate sa le fac pe toate lafel ?
(multumesc foarte mult pentru raspunsul rapid)
Snappy
Utilizator înregistrat

Mesaj de Snappy »

nu prea cred... dar... asta e... :(
Scream
Utilizator înregistrat

Mesaj de Scream »

ma multumesc si cu atat.
multumesc pentru ajutor
garrone
Nou venit

Vizitatorii sa nu aibe posibilitatea de a scrie

Mesaj de garrone »

Salut! As dori ca vizitatorii sa nu aibe posibilitatea de a scrie, acest lucru sa fie permis numai utilizatorilor inregistrati. Care ar fi rezolvarea problemei ?
Multumesc!

[edit="BuGsY"]Subiect lipit cu un altul care dezbate aceeaşi problemă.[/edit]
dorin
Fost coleg
Versiune: 3.1.10
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel php: Puţin experimentat

Mesaj de dorin »

PA-Permisiuni-Scriere-Inregistrat
d3v17
Nou venit

Mesaj de d3v17 »

sal. cum pot sa fac ca editarea mesajelor si stergerea lor sa fie facute doar de cei care au scris mesajele respective (si admin bineinteles). eu am pus la edit si delete optiunea private dar nu a mers. ah si ar mai fi ceva: cum pot sa pun la fiecare user stelutzele alea in functie de rank-ul lui. mersi anticipat.
d3v17
Nou venit

Mesaj de d3v17 »

d3v17 scrie:sal. cum pot sa fac ca editarea mesajelor si stergerea lor sa fie facute doar de cei care au scris mesajele respective (si admin bineinteles). eu am pus la edit si delete optiunea private dar nu a mers. ah si ar mai fi ceva: cum pot sa pun la fiecare user stelutzele alea in functie de rank-ul lui. mersi anticipat.
de ce nu imi raspunde nimeni ?? e penibil de simpla intrebarea... sau e prea grea... sau nu ati inteles ce am vrut sa intreb :?: :?:
dorin
Fost coleg
Versiune: 3.1.10
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel php: Puţin experimentat

Mesaj de dorin »

d3v17 scrie:
d3v17 scrie:sal. cum pot sa fac ca editarea mesajelor si stergerea lor sa fie facute doar de cei care au scris mesajele respective (si admin bineinteles). eu am pus la edit si delete optiunea private dar nu a mers. ah si ar mai fi ceva: cum pot sa pun la fiecare user stelutzele alea in functie de rank-ul lui. mersi anticipat.
de ce nu imi raspunde nimeni ?? e penibil de simpla intrebarea... sau e prea grea... sau nu ati inteles ce am vrut sa intreb :?: :?:
Nu iti rasp[unde nimeni pentru ca lumea este plictisita sa raspunda la subiecte discutate deja. Ai cautat pe forum ?
d3v17
Nou venit

Mesaj de d3v17 »

dorin scrie:Nu iti rasp[unde nimeni pentru ca lumea este plictisita sa raspunda la subiecte discutate deja. Ai cautat pe forum ?
sincer am cautat inainte sa pun intrebarea aici si nu am gasit, am citit si in ghid php. poate nu m-ati inteles: indiferent ce pun la editare (inreg, private, etc) utilizatorii pot edita atat mesajele lor cat si ale celorlalti. cum pot sa fac sa nu mai poata edita msg-urile altora ci numai ale lor? daca e pe forum si nu am vazut eu scuze dar zi-mi si mie unde gasesc treaba asta ca eu nu am gasit si chiar as vrea sa stiu.
flowers
AdministratorAdministrator

Mesaj de flowers »

Permisiuni forum
Modifică - Utilizatorul poate modifica mesajele proprii pe forum. Nu este recomandat să setaţi la valoarea "TOTI" pentru că asta va face ca orice utilizator anonim să poată modifica mesaje de la orice alt utilizator anonim.
Închis

Înapoi la “2.0.x Cum pot să...?”