Am un soft educational caruia vreau sa ii pun o baza de date in mysql pt ca mi se pare cel mai usor de facut!In acea baza de date vreau sa fie salvate numele elevului,data,ora si nota pe care a obtinuto la un teste de evaluare care este inclus in acest software!Cum sa fac ca aceasta baza de date sa poate fi accesata numai de anumiti utilizatori,cu user si parola si sa mai poate fi accesata de pe un server din reteaua de calculatoare a liceului!!!!!!!
Help me urgent am nevoie de aceste informatii!!!!!Va rog mult ajutati-ma!!!!!!!
HELP-URGENT!!BAZE DE DATE MYSQL-UTILIZABILA PE RETEA
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- BuGsY
- Fost coleg
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Salut omgmihai,
Înainte de toate ţin să te felicit pentru că te-ai alăturat comunităţi phpBB România, însă am să îţi aduc la cunostinta şi un mic reproş:
- Regulamentul forumului precizează printre altele şi recomandările noastre atunci când se trimite un mesaj.
- Catalin "BuGsY" D.-
Înainte de toate ţin să te felicit pentru că te-ai alăturat comunităţi phpBB România, însă am să îţi aduc la cunostinta şi un mic reproş:
- Regulamentul forumului precizează printre altele şi recomandările noastre atunci când se trimite un mesaj.
- - verificaţi dacă acel subiect nu se discută în alt loc;
- căutaţi cel mai potrivit forum pentru acel topic; (nu prea îmi dau seam ace legătură are cu Despre phpBB)
- numele unui topic trebuie să fie clar şi relevat pentru toţi utilizatorii, nu folosiţi nume de topice de genul: "Urgent!", "Eroare...", "Important", "Ajutor!", interjecţii, prescurtări, cuvinte de argou sau expresii neconcludente; (HELP-URGENT!!BAZE DE DATE MYSQL-UTILIZABILA PE RETEA )
- Catalin "BuGsY" D.-
Salutare,
Mersi ca mai atentionat, promit ca pe viitor o sa am agrija ca sa nu se mai repete greseala pe care am facut-o!
Dar sunt contra cronometru si nu reusesc sa fac porcaria asta de baza de date sa mearga calumea si nu am mai citit regulile forumului!IMI PARE RAU!!!
Crezi ca ma poti ajuta si pe mine cumva in problema mea???
Saluty!!!!
Mersi ca mai atentionat, promit ca pe viitor o sa am agrija ca sa nu se mai repete greseala pe care am facut-o!
Dar sunt contra cronometru si nu reusesc sa fac porcaria asta de baza de date sa mearga calumea si nu am mai citit regulile forumului!IMI PARE RAU!!!
Crezi ca ma poti ajuta si pe mine cumva in problema mea???
Saluty!!!!