forum de la 0

Pentru întrebări legate de facilităţile forumului phpBB 2.0.x, acest loc este cel mai potrivit.
IronAngel
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de IronAngel »

striff scrie:Va rog eu mult scrieti-mi si mie cum fac ... ca la catalog articole nu am gasit....

Eu am avut forum pe serverele de la LX.ro si acuma vreau sa mut baza de date pe un forum nou(versiunea curenta) dar pe hosting platit....,. am reinstalat curat un forum... am intrat in panoul de control si cand sa dau restore data base.... astept ( dupa ce am dat browse....) incarca tot frumos arata identic ca inainte... si surpriza... cand vreau sa intru pe un TOPIC ma trimite la un link de pe LX.ro adik pe contul vechi de LX unde era hostat forumul.... ce trebuie facut in cazul acesta ????
Salut! :)

raspunsul se gaseste in catalogul de articole si acest subiect a mai fost discutat (search, search, search)
kb.php?mode=article&k=34

c'ya :mrgreen:
Snappy
Utilizator înregistrat

Mesaj de Snappy »

da IronAngel, dar...

Cod: Selectaţi tot

2. S-ar putea să intervină probleme la restaurare în cazul în care fişierul cu conţinutul bazei de date este mai mare de 2 MB. 
eu aici sunt curios cum se procedeaza... eu acces la functia de export prin phpMyAdmin nu o am :(
IronAngel
Utilizator înregistrat

re:

Mesaj de IronAngel »

Salut! :)

mesajul meu se adresa lui striff . In cazul tau (Snappy), ti-as recomanda poate o divizare a bazei de date in mai multe parti.

c'ya :mrgreen:
Închis

Înapoi la “2.0.x Cum pot să...?”