Am facut asta si nu imi ia userul respectiv ca moderator. Imi spune ca schimbarile au fost facute cu succes, dar tzeapa...
Si inca o buba. am instalat modificarea"small Profile Panel ". Totul e ok. am modificat totul bine. merge totul mai putin incarcatul avatarurilor. Imi arata galeria, apoi aleg imaginea, dau submit, si nimic. Imi arata din nou pagina cu profilul. La imagine nu e selectat nimic. Stie cineva care e buba?. Am incercat reinstalarea, dar na mers..
small Profile Panel
Uite cemi returneaza cand incerc de mai multe ori consecutiv sa aleg un avatar.
Could not update users table
DEBUG MODE
SQL Error : 1064 You have an error in your SQL syntax. Check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'WHERE user_id = 3' at line 1
UPDATE phpbb_users SET WHERE user_id = 3
Line : 396
File : usercp_profile.php
DEBUG MODE
SQL Error : 1064 You have an error in your SQL syntax. Check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'WHERE user_id = 3' at line 1
UPDATE phpbb_users SET WHERE user_id = 3
- BaD-BoY
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Da...am facut cum scrie TXT ala ... toate celelalte merg in afara de AVATAR
Imi apare asta :
Te rog frumos zi si mie ce trebuie sa fac !
Ms mult
!

Imi apare asta :
Cod: Selectaţi tot
DEBUG MODE
SQL Error : 1064 You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'WHERE user_id = 2' at line 1
UPDATE phpbb_users SET WHERE user_id = 2
Ms mult