Controlul permisiunilor utilizatorului
permisiuni
Te referi la Cpanel? Acolo doar eu am acces la baza de date (ALL PRIVILEGES)
Cam ciudata faza , am instalat forum-ul si pe alt server tot de la RNC si am exact aceeasi pbl.
Folosesc ultima vesiune de forum 2.0.15 si serveru are mysql 4.0.22
Forumu merge perfect, dar nu retine "este moderator"
Cam ciudata faza , am instalat forum-ul si pe alt server tot de la RNC si am exact aceeasi pbl.
Folosesc ultima vesiune de forum 2.0.15 si serveru are mysql 4.0.22
Forumu merge perfect, dar nu retine "este moderator"
pbl
Si eu am aceeasi pbl si e foarte strange faza..Am cerut pe aici ajutor, dar degeaba, nu stie nimeni...Am instalat, reinstalat forumu si tot asa de 15000 de ori dar degeaba. Pot sa-ti spun sigur ca pbl vine din server-ul unde ai forum-ul gazduit..inu scrie:Deci in admin cp .. user Permissions .. aleg user ii pun is moderator ... submit... problema e ca dupa submit nu se schimba nimic ... operatiunea nu are efect ...
Ai 2 solutii: Ori schimbi hosting-ul ori schimbi forum-ul

-
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Dati mai multe detalii, completati Date necesare într-un mesaj.
Problema
Aceeasi problema ca si ceilalti din topicul asta. Incer sa fac un moderator si nu retine optiunile. Miam facut un user nou, iam facut rank moderator, rank special, apoi lam bagat un grupul Moderatori, acum cand incerc sa setez optiunile la grup "is moderator", dau submit, nimic, nu se schimba nimic, forumu respectiv, tot nare moderatori. Iau useru la permisions, si ii dau "is moderator" la forumurile respective si tot nimic. Sunt curios ce se intampla. Forumul este hostat la xhost.ro.
Salut` vezi ca ai la Administration Panel -> Users -> Permissions -> scrii acolo numele la cine vrei sa l faci moderator -> ai apoi selectezi la fiecare forum in parte | Is Moderator - Not Moderator |
si gata
++
Romanian art online community site
...::: www.artabimoforum.tk :::...
++
Aceeasi problema
Nu merge adaugat numele moderatorului sub topic. Am setat la Permisiuni ca moderator, si la grup....dar nimic. Si mai e si problema ca selectez ca respectivul sa fie moderator la anumite rubrici, iar cand intru din nou dupa ce aplic constat ca este neschimbat cu toate ca ma anuntase ca a modificat cu succes.