Problema cu trimiterea de mailuri

Folosiţi acest forum pentru a discuta problemele apărute în timpul folosirii forumului phpBB 2.0.x.
barometru
Utilizator înregistrat

Mesaj de barometru »

Da
danielt
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.5
Ext: Nu
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de danielt »

AdY scrie:http://members.lycos.co.uk/d3vilz/forum/ - facut de mine acum ceva mult timp, foloseshte serverul de SMTP de la bonbon.net - si o face excelent. Deci nu'mi pot da seama de ce nu functioneaza la tine :x
Ma bucur ca functioneaza la tine si cred ca o detaliere a modului in care ai facut setarile (pe bonbon.net) ar fi utila :-)
bogdan
Versiune: 3.0.11
Ext: Da
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de bogdan »

danielt scrie:Ma bucur ca functioneaza la tine si cred ca o detaliere a modului in care ai facut setarile (pe bonbon.net) ar fi utila :-)
in asteptarea acestui raspuns precizez ca phpBB confirma faptul ca versiunea 2.0.6 nu mai are probleme cu functiile de mail de pe serverul Lycos !
Cain
Utilizator înregistrat

Mesaj de Cain »

No bun, si daca primesc eroarea asta cand forumul e instalat pe un server la mine, ce fac ? Trebuie sa instalez un server de mail pe masina respectiva ?
bogdan
Versiune: 3.0.11
Ext: Da
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de bogdan »

daca serverul e local deci nu pe Internet asa trebuie procedat... daca serverul tau e pe Internet, foloseste un SMTP care iti permite sa-l folosesti...
Cain
Utilizator înregistrat

Mesaj de Cain »

Pai in principiu nu ar trebui sa fie vreo problema, pt ca local si alte statii pot trimite mailuri... adica masina asta nu e izolata; e ea te teste, dar nici chiar asa :D
acuma, daca chiar ar trebui sa instalez un mail pe ea... cine ma sustine la o instalare de postfix ? :mrgreen:
wonder
Nou venit

am problema cu trimitere mail

Mesaj de wonder »

imi da urmatoarea eroare
Ran into problems sending Mail. Response: 502 Error: command not implemented

DEBUG MODE

Line : 125
File : /home/hosting/licdecebal/includes/smtp.php

ce pot sa fac???Daca e din cauza server-ului de smtp imi sugerati unul?
danielt
Versiune: 3.0.5

Mesaj de danielt »

Verifică ca în Panoul administratorului să fie selectată opţiunea "Folosiţi serverul SMTP pentru email" iar la "Adresa serverului SMTP" să fie ori nume serverului SMTP ori localhost, dacă serverul este pe acelaşi calculator cu forumul. Dacă serverul nu cere autentificare nu completa câmpurile "Numele de utilizator SMTP" şi "Parola SMTP".

Dacă eşti într-o reţea vorbeşte cu administratorul reţelei. Problema poate fi la serverul de SMTP.

Pentru SMTP extern şi gratuit încearcă www.hotpop.com.
underchat
Utilizator înregistrat

Failed sending email :: PHP ::

Mesaj de underchat »

Failed sending email :: PHP ::

DEBUG MODE

Line : 234
File : c:\apache\htdocs\forum\includes\emailer.php

Imi poate explica cineva cum sta treaba asta ?

pentru ca nah.. doara totul e facut pe compul meu si doara nu sunt atat de ***** sa imi tai drepturile, vedeam pe undeva ca e vorba de STMP, ceea ce nu stiu nici macar unde sa il caut.. sau cum sta treaba cul el , poate ma ajutati voi cei de aici... ca vreau totusi sa primeasca lumea in mail confirmarea..
User-ul se inregistreaza parola se stocheaza automat in baza de date dar ramane problema cu confirmarea...
MJR
Fost coleg
Server: Windows

Mesaj de MJR »

eroare asta inseamna ca nu ai un server de SMTP - cel mai probabil cind esti pe localhost sau ai SMTP-ul, insa functia de mail este dezactivata.
Închis

Înapoi la “2.0.x Funcţionare”