Problema cu trimiterea de mailuri
- danielt
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Nu
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Ma bucur ca functioneaza la tine si cred ca o detaliere a modului in care ai facut setarile (pe bonbon.net) ar fi utilaAdY scrie:http://members.lycos.co.uk/d3vilz/forum/ - facut de mine acum ceva mult timp, foloseshte serverul de SMTP de la bonbon.net - si o face excelent. Deci nu'mi pot da seama de ce nu functioneaza la tine

am problema cu trimitere mail
imi da urmatoarea eroare
Ran into problems sending Mail. Response: 502 Error: command not implemented
DEBUG MODE
Line : 125
File : /home/hosting/licdecebal/includes/smtp.php
ce pot sa fac???Daca e din cauza server-ului de smtp imi sugerati unul?
Ran into problems sending Mail. Response: 502 Error: command not implemented
DEBUG MODE
Line : 125
File : /home/hosting/licdecebal/includes/smtp.php
ce pot sa fac???Daca e din cauza server-ului de smtp imi sugerati unul?
- danielt
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Nu
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Verifică ca în Panoul administratorului să fie selectată opţiunea "Folosiţi serverul SMTP pentru email" iar la "Adresa serverului SMTP" să fie ori nume serverului SMTP ori localhost, dacă serverul este pe acelaşi calculator cu forumul. Dacă serverul nu cere autentificare nu completa câmpurile "Numele de utilizator SMTP" şi "Parola SMTP".
Dacă eşti într-o reţea vorbeşte cu administratorul reţelei. Problema poate fi la serverul de SMTP.
Pentru SMTP extern şi gratuit încearcă www.hotpop.com.
Dacă eşti într-o reţea vorbeşte cu administratorul reţelei. Problema poate fi la serverul de SMTP.
Pentru SMTP extern şi gratuit încearcă www.hotpop.com.
Failed sending email :: PHP ::
Failed sending email :: PHP ::
DEBUG MODE
Line : 234
File : c:\apache\htdocs\forum\includes\emailer.php
Imi poate explica cineva cum sta treaba asta ?
pentru ca nah.. doara totul e facut pe compul meu si doara nu sunt atat de ***** sa imi tai drepturile, vedeam pe undeva ca e vorba de STMP, ceea ce nu stiu nici macar unde sa il caut.. sau cum sta treaba cul el , poate ma ajutati voi cei de aici... ca vreau totusi sa primeasca lumea in mail confirmarea..
User-ul se inregistreaza parola se stocheaza automat in baza de date dar ramane problema cu confirmarea...
DEBUG MODE
Line : 234
File : c:\apache\htdocs\forum\includes\emailer.php
Imi poate explica cineva cum sta treaba asta ?
pentru ca nah.. doara totul e facut pe compul meu si doara nu sunt atat de ***** sa imi tai drepturile, vedeam pe undeva ca e vorba de STMP, ceea ce nu stiu nici macar unde sa il caut.. sau cum sta treaba cul el , poate ma ajutati voi cei de aici... ca vreau totusi sa primeasca lumea in mail confirmarea..
User-ul se inregistreaza parola se stocheaza automat in baza de date dar ramane problema cu confirmarea...