Problema Login/Logout
deci
la fiecare logare sau delogare imi incarca pagina
http://students.xhost.ro/login.php?sid= ... e7401d8da1
si imi da erorarea
The page cannot be displayed
dar daca dau back si intru in forum, intr-o lista de discutii, imi apare ca fiin logat sau delogat(adik face logarea sau delogarea, dar nu ma redirectioneaza catre pagina fomului.
http://students.xhost.ro/login.php?sid= ... e7401d8da1
si imi da erorarea
The page cannot be displayed
dar daca dau back si intru in forum, intr-o lista de discutii, imi apare ca fiin logat sau delogat(adik face logarea sau delogarea, dar nu ma redirectioneaza catre pagina fomului.
-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
ai facut vreo MODificare?....
in special una care sa umble la login.php ? :-/
---------- LATER EDIT ----------
problema e posibil (de fapt 90%) sa nu fie de la phpBB ci de la xhost.ro
dupa ce te log-ezi iti apare pagina alba, dar... de fapt si de drept tu esti log-at
asa ca... cel mai indicat ar fi sa intrebi pe la XHost.ro
in special una care sa umble la login.php ? :-/
---------- LATER EDIT ----------
problema e posibil (de fapt 90%) sa nu fie de la phpBB ci de la xhost.ro

dupa ce te log-ezi iti apare pagina alba, dar... de fapt si de drept tu esti log-at

asa ca... cel mai indicat ar fi sa intrebi pe la XHost.ro
oky
Mercic.. ma duc sa incerc sa vad ce aflu de la adminul de l axhost. Si nu nu am apucat sa fac nici o modificare in vreun fisier al forumului. a am uitat sa mentionez ca acum o saptaman patisem acelasi lucru,dar atunci cred ca a fost din cauz mea.. oricum, am reinstalat si acum iar.. grr.. oricum mercic pentru raspunsuri.
- rac
- Nou venit
Panel Administrator
Instalez pe curat tot forum-ul, pt ca avui ceva probleme cu el si la un moment dat .. vreau sa intru pe panelul adminului sa setez cateceva .. dar nu am reusit deloc
mi`a dat msg The page cannot be displayed .
Aaa.. mai era ceva!
Dupa ce ma logam imi dadea pagina alba si dadeam din Address Bar link-ul spre forum si imi intra si eram gata logat. La fel se intampla si cand dau logout: imi apare pagina alba cu msg "The page cannot be displayed"
Forum-ul NU e hostat pe 3x.ro .. e pe un server normal, pe care-l administrez.
Are cineva o idee ? sa ma ajute ..
Multumiri !
[edit="BuGsY"]Subiect lipit cu un altul care dezbate aceeaşi problemă.[/edit]

Aaa.. mai era ceva!
Dupa ce ma logam imi dadea pagina alba si dadeam din Address Bar link-ul spre forum si imi intra si eram gata logat. La fel se intampla si cand dau logout: imi apare pagina alba cu msg "The page cannot be displayed"
Forum-ul NU e hostat pe 3x.ro .. e pe un server normal, pe care-l administrez.
Are cineva o idee ? sa ma ajute ..
Multumiri !
- BuGsY
- Fost coleg
Rac, vezi Date necesare într-un mesaj. Dă-ne şi nouă un link către forumul tău + link-ul către care îţi face redirecţionarea după ce te-ai autentificat (când îţi apare pagina cu The page cannot be displayed).
-
- Nou venit
autentificare... :evil:
Am o mare dilema.. Desi nu ma pricep nemaipomenit, am reusit dupa ceva lectura aici pe forum (thx guys) sa instalez si la mine pe server unul. A mers impecabil, fara nici un fel de probleme. Acum am sesizat ca de acasa nu ma lasa sa ma autentific, fara nici un fel de rateu, desi imi arata ca userul x (cel cu care eu vreau sa ma sui pe el) este online. Reusesc sa ma autentific pe forum numai cind sint la server. O idee de ajutor ? Orice alte sugestii sint binevenite. Ma gindeam chiar sa sterg totul si sa instalez din nou toata povestea.
Sly
Sly