Probleme cu Avatarurile

Folosiţi acest forum pentru a discuta problemele apărute în timpul folosirii forumului phpBB 2.0.x.
CSpaima
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de CSpaima »

S-a rezolvat :lol: Eu faceam dosarul animate si in configurare generala setam si calea images/avatars/gallery/animate .Asa ca ...acum merge cu calea in configurare images/avatars/gallery si dosar facut in ftp.Greu a mai fost maai tataaa...Cum de am intrat in incurcatura asta nu mai stiu!
Alexcuby
Utilizator înregistrat

Din nou acceasi problema

Mesaj de Alexcuby »

am si eu acceasi problema ,cu galeria de la avatar,,, ,,,,cum fac ca sa mi apara imaginiile ,,,
am incercat cu images/avatars/gallery/ , si am pus in gallery un folder de ex: images/avatars/gallery/anime ,,,,dar nu il vede,?
:?: :?: :?:
bogdan
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.11
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de bogdan »

Alexcuby, nu iti arata nici o imagine din galerie ? sau nu iti arata numele galeriei ?
YELLOW
Nou venit

Mesaj de YELLOW »

Nu incerc sa supar pe nimeni insa va rog frumos desi s-a tot discutat pe aici problema ca nu pot pune un avatar in profil, spuneti-mi si mie unde sa tot introduc codul acesta 777? deci nu pot fi introduse avatarurile in profilul fiecarui user. mentionez faptul ca forumul a fost creat de un amic si cunostintele mele reduse, desi rasfoiesc zilnic phpbb nu ma ajuta. Unde trebuie facuta aceasta configurare?
In mod sigur raspunsul la aceasta intrebare il gasesc pe forum, dar sincer la cate am citit...nu mai stiu pe unde sa legasesc.
Multumesc.
dorin
Fost coleg
Versiune: 3.1.10
Nivel php: Puţin experimentat

Re: avatar

Mesaj de dorin »

YELLOW scrie:Nu incerc sa supar pe nimeni insa va rog frumos desi s-a tot discutat pe aici problema ca nu pot pune un avatar in profil, spuneti-mi si mie unde sa tot introduc codul acesta 777? deci nu pot fi introduse avatarurile in profilul fiecarui user. mentionez faptul ca forumul a fost creat de un amic si cunostintele mele reduse, desi rasfoiesc zilnic phpbb nu ma ajuta. Unde trebuie facuta aceasta configurare?
In mod sigur raspunsul la aceasta intrebare il gasesc pe forum, dar sincer la cate am citit...nu mai stiu pe unde sa legasesc.
Multumesc.
in clientul FTP selectezi fisierul si trebuie sa ai optiunea FTP Comand, acolo cauti CHMOD 777. Un search cu Google nu strica :wink:

Edit: mai fratilor nu mai cereti suport prin MP sau YM, scrieti aici.

Search Google - CHMOD, primul link:
What is chmod?
chmod is a Unix command that lets you tell the system how much (or little) access it should permit to a file....
De exemplu pentru CuteFTP, procedati astfel:
Changing file and folder permissions
You can set who can open, change, or delete files and folders on remote sites.

To change permissions for a single remote file or folder
Connect to a site.

Click on a file or folder.

On the menu bar, click File > Properties.

Select the check boxes next to the permissions you want for yourself (Owner), a Group of users, and the general Public.

Click OK.

To change permissions for a group of remote files or folders
Connect to a site.

Highlight a group of files or folders.

On the menu bar, click File > Properties.

Select the check boxes next to the permissions you want for yourself (Owner), a Group of users, and the general Public.

Click OK.

Notes
A gray check signifies the permission is granted for some files in a selected group, but not in others. You can still change the permission for the whole group.

If you cannot change permissions for a file or folder, the FTP server administrator will need to modify your account or the file permissions so that you can modify permissions

Detalii :

http://help.globalscape.com/help/cuteft ... ssions.htm
CSpaima
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows

Re: Din nou acceasi problema

Mesaj de CSpaima »

Alexcuby scrie:am si eu acceasi problema ,cu galeria de la avatar,,, ,,,,cum fac ca sa mi apara imaginiile ,,,
am incercat cu images/avatars/gallery/ , si am pus in gallery un folder de ex: images/avatars/gallery/anime ,,,,dar nu il vede,?
:?: :?: :?:
Ca sa-l vada faci in felul urmator.Mare atentie:
1.faci un dosar in clientul ftp,acolo unde sunt dosarele forumului la images/avatars/gallery/animate ,de exemplu animate
2.mergi pe forum la panoul adm ,la configurare generala unde calea la galeria avatar sa fie exact asa images/avatars/gallery,fara bara aia de la sfarsit.
3.daca tot nu merge ...in clientul ftp dai acces la dosar 777(clik dreapta si properties)
Alexcuby
Utilizator înregistrat

Mesaj de Alexcuby »

bogdan scrie:Alexcuby, nu iti arata nici o imagine din galerie ? sau nu iti arata numele galeriei ?
nope,nu mi arata nimic, si la problema tot este cu uploadul la avatar - iar fisierele sunt toate de acolo 777
:idea:
seelview
Fost coleg
Versiune: 3.x
Nivel phpBB: Foarte experimentat

Mesaj de seelview »

Off.. nu fisierele trebuie sa fie cu CHMOD 777 ci folderul AVATARS.
"Don't have fear, I is here"
Seelview Photography / Blog this
Alexcuby
Utilizator înregistrat

Mda,ai dreptate ,

Mesaj de Alexcuby »

stiu ca si folderele trebuie sa fie sub 777 ,asta stiu si asta am facut
scuze,eu am vrut sa ma refer mai sus de foldere
Fabbritzio
Utilizator înregistrat

Mesaj de Fabbritzio »

Warning: move_uploaded_file(./images/avatars/192117383642d643f18665b.jpg) [function.move-uploaded-file]: failed to open stream: Permission denied in /home/www/free/rdszone.uv.ro/forum/includes/usercp_avatar.php on line 241

Warning: move_uploaded_file() [function.move-uploaded-file]: Unable to move '/tmp/phpcXnBZd' to './images/avatars/192117383642d643f18665b.jpg' in /home/www/free/rdszone.uv.ro/forum/includes/usercp_avatar.php on line 241

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/www/free/rdszone.uv.ro/forum/includes/usercp_avatar.php:241) in /home/www/free/rdszone.uv.ro/forum/includes/page_header.php on line 475

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/www/free/rdszone.uv.ro/forum/includes/usercp_avatar.php:241) in /home/www/free/rdszone.uv.ro/forum/includes/page_header.php on line 477

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/www/free/rdszone.uv.ro/forum/includes/usercp_avatar.php:241) in /home/www/free/rdszone.uv.ro/forum/includes/page_header.php on line 478
Acesta este msg care imi apare daca vreau sa adaug o imagine ca avatar. Solutii????
Închis

Înapoi la “2.0.x Funcţionare”