PHP-Nuke

Discuţii diverse, dar centrate pe subiecte IT.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
kytzu
Nou venit

PHP-Nuke

Mesaj de kytzu »

mi-am instalat shi eu php-nuke 7.7 pe lx.ro -> www.2xk.lx.ro/html <- sunt abia la inceput :D shi vreau sa fac upgrade la forum, cum pot ? forumul phpbb din paketul php-nuke este 2.0.7 shi e putzin modificata structura directoarelor, vreau sa-l upgradez la 2.0.15

am incercat sa inlocuiesc fishierele veki cu cele din http://mesh.dl.sourceforge.net/sourcefo ... -files.zip
2.0.7_to_2.0.15 shi nu-mi mai merge deloc site-ul :)
BuGsY
Fost coleg
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de BuGsY »

Pe forumurile oficiale de suport phpBB vei găsi ajutor doar pentru phpBB standard.
Cere informaţii pe site-ul http://www.phpnuke.org/

Discuţia a fost mutată din forumul Probleme legate de instalare sau actualizare
kytzu
Nou venit

Mesaj de kytzu »

k, daca shtie cineva shi vrea sa ma ajute, sa-mi dea un email la kytz_alecs@yahoo.com, pls , ms
dorin
Fost coleg
Versiune: 3.1.10
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel php: Puţin experimentat

Mesaj de dorin »

twistedmikelxro
Nou venit
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel php: Mediu

...

Mesaj de twistedmikelxro »

salut,si io am cam aceasi problema,deci am pus pe lx.ro php-nuke 7.5,si merge...am vrut sa bag si forum....toate bune si frumoase,l-am instalat ca la carte....da acu vine beleaua....cand dau atunci cand intru pe site la linku (modulu) forum zice No table boards found....da forumu e instalat...pe unde trebuie sa modific,in config.php sau index.php,si din ce folder de la phpBB2 sau de la php-nuke?1(am phpbb 2.0.10...)multumesc anticipat

[edit="flowers"]Subiect unit cu altul care dezbate aceeaşi problemă.[/edit]
Scrie răspuns

Înapoi la “Diverse”