Tabele personalizabile

Rezolvări la problemele apărute la instalarea, actualizarea sau conversia forumului phpBB 2.0.x.
Închis
cbichis
Nou venit

Tabele personalizabile

Mesaj de cbichis »

Salutare!

Doresc sa instalez pe un sit phpbb2:
- Este vorba de un sit care are deja o baza de date cu multe tabele (de fapt mai multe baze de date)
- Doresc sa folosesc baza de date de utilizatori atat pentru logare in phpbb2 cat si pentru sit (logare in sectiunile interne ale sitului), eventual cumuland in aceeasi tabela campurile care tin de phpbb2 si cele ale sitului, pastrand doar username, parola si e-mail cu acelasi nume.
- As prefera ca exceptand tabela de useri care sa aiba un nume generic de genul: "users" restul de tabele sa fie prefixate de phpbb2_ . Asta nu stiu cum se poate face, stiu ca se pot automat prefixa toate tabelele insa doar una sa fie altfel...

Intrebarea mea este daca s-a mai confruntat cineva cu aceleasi specificatii si ce sfaturi ati avea.

Mersi,
Cristi
dorin
Fost coleg
Versiune: 3.1.10
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Puţin experimentat

Mesaj de dorin »

La instalare iti va cere prefixul pentru tabelele bazei de date, insa folosirea aceleiasi tabele de utilizatori pentru site si forum este mai complicata.
cbichis
Nou venit

Mesaj de cbichis »

Salut!

Mersi de raspuns. Intre timp oricum o parte din probleme le rezolvasem:
- numele tabelei poate sa ramana users in timp ce restul pot sa fie prefizate
- campul de parola pot sa il rezolv fara criptare din phpBB2
- pot sa dezactivez inscrierea membrilor de pe forum, totul facandu-se de pe sit

Care probleme ar mai fi ?

Mersi,
Cristi
Închis

Înapoi la “2.0.x Instalare, actualizare, conversie”