Cum fac sa se vada culoarea verde la un mod global?
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Cum fac sa se vada culoarea verde la un mod global?
Asa cum moderatorul are culoarea rosie (apare numele lui cu rosu) ,,,am adaugat la membrii grupului Moderatori globali pe cnva...dar nu ii apare numele cu verde si nici rangul (pe care l.am pus MODERATOR rang) .... ?

- Anișor
- Versiune: 4.0.0-a1
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
Re: Cum fac sa se vada culoarea verde la un mod global?
Când ai adăugat Moderatorul Global ai bifat și căsuța "Setează ca și grup implicit" ?
Nu ofer ajutor prin intermediul mesageriei private.
Vă rog să postați toate problemele în forumuri.
Vă rog să postați toate problemele în forumuri.
Am reusit, multumesc
Dar nuimi apare rangul cu MODERATOR la el...apare tot primul...ampus rangurile cu poze..si apare totul cel de INCEPATOR...cum pot rezolva asta?
Dar nuimi apare rangul cu MODERATOR la el...apare tot primul...ampus rangurile cu poze..si apare totul cel de INCEPATOR...cum pot rezolva asta?
- Ivan Petre Paul
- Versiune: 3.1.10
- Nivel php: Puţin experimentat
Intri la Administrare utilizatori și introduci acolo numele lui de utilizator. Alegi din lista din dreapta-sus: Rang iar apoi alegi rangul dorit din listă. În final dai Trimite.

phpBB România will rise again. Soon.. Stay close! @phpbb.ro
Ivan Petre Paul scrie:Intri la Administrare utilizatori și introduci acolo numele lui de utilizator. Alegi din lista din dreapta-sus: Rang iar apoi alegi rangul dorit din listă. În final dai Trimite.
Am reusit..multumesc

- Ivan Petre Paul
- Versiune: 3.1.10
- Nivel php: Puţin experimentat
Cu plăcere!GoLanU scrie:Am reusit..multumesc
Ar mai fi o opțiune în cazul în care dorești ca toți cei ce intră în grup să primească automat acest rang.
Mergi în PA ---> UTILIZATORI ȘI GRUPURI ---> Administrare grupuri ---> apeși Setări din dreptul grupului respectiv ---> derulezi pagina până la Rangul grupului de unde alegi rangul respectiv.

phpBB România will rise again. Soon.. Stay close! @phpbb.ro