Nu mi se văd butoanele.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Nu mi se văd butoanele.
Si mai am o intrebare...de ex cum se vede aici pe forum butonul cu RASPUNDE la un topic...la mine pe forum nu se vede un buton si doar scris SCRIE UN SUBIECT NOU sau RASPUNDE...cum fac sa apara buton ?
- Anișor
- Versiune: 4.0.0-a1
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
Re: Nu mi se văd butoanele.
Mesaj despărțit de la subiectul viewtopic.php?f=46&t=23919
Titlu modificat
----------------
Când ai descărcat fișierele pentru limba română aveai și traducerea pentru butoanele respective. În arhivă ai :
styles/prosilver/imageset/ro
styles/subsilver2/imageset/ro
Dacă stilul tău e bazat pe prosilver, copiezi din styles/prosilver/imageset/ro în styles/stilul_tău/imageset/ro.
Dacă stilul tău e bazat pe subsilver2, copiezi din styles/subsilver2/imageset/ro în styles/stilul_tău/imageset/ro.
Pentru a afla ce stil are la bază tema ta, citește acest articol
Pe ce stil este bazată tema mea?
Titlu modificat
----------------
Când ai descărcat fișierele pentru limba română aveai și traducerea pentru butoanele respective. În arhivă ai :
styles/prosilver/imageset/ro
styles/subsilver2/imageset/ro
Dacă stilul tău e bazat pe prosilver, copiezi din styles/prosilver/imageset/ro în styles/stilul_tău/imageset/ro.
Dacă stilul tău e bazat pe subsilver2, copiezi din styles/subsilver2/imageset/ro în styles/stilul_tău/imageset/ro.
Pentru a afla ce stil are la bază tema ta, citește acest articol

Nu ofer ajutor prin intermediul mesageriei private.
Vă rog să postați toate problemele în forumuri.
Vă rog să postați toate problemele în forumuri.
Re: Nu mi se văd butoanele.
Am reusit, multumesc .