Salut. Din gresala am sters linkul care ma duce catre administrator control panel aflat in overal_footer.html
L-am sters editand fisierul din administrator control panel. Acum nu mai pot sa intru in panoul administratorului am incercat si cu adresa forum/adm/index.php insa imi arata o pagina goala. Am modificat fisierul overal_footer prin ftp insa tot nu functioneaza. Informatia se pastreaza in fisier insa nu apare modificarea pe forum. Doar daca editez din panoul administratorului apar modificarile si in forum, altfel nu.
Am observat problema abia dupa ce m-am deconectat din panoul administratorului, ca daca o observam cand eram inca conectat puteam sa repar problema.
1.Stie careva cum pot sa mai intru in administrator CP??
2.De ce modificarile in forum apar doar daca editez fisierele folosind panoul de control al administratorului, insa daca le editez direct prin ftp nu apar modificarile in forum, desi datele raman in fisier dupa ce il editez?
Am sters tot folderul cu tema respectiva si apoi l-am uploadat iar prin ftp insa tot degeaba.
Am sters linkul catre ACP
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.12
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Puţin experimentat
- Nivel php: Neexperimentat
Re: Am sters linkul catre ACP
Pentru ca trebuie sa stergi cache-ul forumului ca sa arate fisierele modificate la tema.
- Anișor
- Versiune: 4.0.0-a1
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
Re: Am sters linkul catre ACP
Mutat din Despre phpBB
Nu ofer ajutor prin intermediul mesageriei private.
Vă rog să postați toate problemele în forumuri.
Vă rog să postați toate problemele în forumuri.