Cum pot face ca bara din dreapta sa nu isi modifice latimea?
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Nou venit
- Versiune: 3.0.12
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Neexperimentat
Cum pot face ca bara din dreapta sa nu isi modifice latimea?
Buna, am o problema la care nu reusesc sa ii dau de capat. Am pus pe site o bara in partea dreapta pentru promovare si reclame dar am o problema , la ecrane cu latimea de 1280px sau peste , bara apare corect in pagina, daca ecranul e mai mic, bara se micsoreaza si scriptul de la facebook si cel pentru reclame ies in afara site-ului in partea dreapta. Ma poate ajuta cineva incat sa se modifice doar latimea paginii pentru ecrane mai mici si nu si cea a barii din dreapta ? Multumesc anticipat. Site-ul este www.cumseface.eu
http://www.cumseface.eu , Te ajutam se te descurci singur / We have tutorials for everything.
- Anișor
- Versiune: 4.0.0-a1
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
Re: Cum pot face ca bara din dreapta sa nu isi modifice lati
Imi pare rau. Numai forumurile care pastreaza drepturile de autor primesc ajutor.Furnizat de www.cumseface.eu
Subiect inchis!
Nu ofer ajutor prin intermediul mesageriei private.
Vă rog să postați toate problemele în forumuri.
Vă rog să postați toate problemele în forumuri.