Salut, am instalat acum 2-3 luni automod si mergea perfect fara nici o erroare iar acum 1 zi mi-a dat erroarea:
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_mods.php on line 96: Invalid argument supplied for foreach()
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/adm/index.php on line 150: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3823)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/adm/index.php on line 152: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3823)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/adm/index.php on line 153: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3823)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/adm/index.php on line 154: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3823)
Cum o pot rezolva?
Erroare AutoMod
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- Ivan Petre Paul
- Versiune: 3.1.10
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Puţin experimentat
Re: Erroare AutoMod
Ce versiune AutoMOD folosești? Eroarea a apărut pur și simplu sau ai modificat ceva înainte?
phpBB România will rise again. Soon.. Stay close! @phpbb.ro
- andy4287
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.11
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Experimentat
Folosesc ultima versiune, erroarea a aparut cand am vrut sa instalez mod-ul bot message.
- andy4287
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.11
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Experimentat
UP ?