Field 'hide_attr' doesn't have a default value [1364]

Discuţii legate de instalarea şi funcţionarea unor MODificări vechi sau noi ale forumului phpBB 3.0.x.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
zeckp
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.11
Ext: Da
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de zeckp »

Salutare ! De curand mi-am instalat ceva moduri pe forumu pe care il detin totu a mers ok insa am o problema care nu ii pot da de cap , cand creez un subforum / sectiune pe forum imi da eroarea asta

SQL ERROR [ mysqli ]

SQL

INSERT INTO phpbb_forums (parent_id, forum_type, forum_status, forum_parents, forum_name, forum_link, forum_desc, forum_desc_uid, forum_desc_options, forum_desc_bitfield, forum_rules, forum_rules_uid, forum_rules_options, forum_rules_bitfield, forum_rules_link, forum_image, forum_style, display_subforum_list, display_on_index, forum_topics_per_page, enable_indexing, enable_icons, enable_prune, prune_days, prune_viewed, prune_freq, adp_enable, adp_admins, adp_modos, adp_auto_edit, adp_text_edit, adp_always, adp_days, adp_hours, adp_mins, adp_secs, forum_options, forum_flags, left_id, right_id) VALUES (911, 1, 0, '', 'cs', '', '', '', 7, '', '', '', 7, '', '', '', 0, 1, 0, 0, 1, 0, 0, 7, 7, 1, 1, 0, 0, 1, '-- %D --', 1, 1, 0, 0, 0, 0, 48, '336', 337)

BACKTRACE

FILE: (not given by php)
LINE: (not given by php)
CALL: msg_handler()

FILE: [ROOT]/includes/db/dbal.php
LINE: 757
CALL: trigger_error()

FILE: [ROOT]/includes/db/mysqli.php
LINE: 182
CALL: dbal->sql_error()

FILE: [ROOT]/includes/acp/acp_forums.php
LINE: 1103
CALL: dbal_mysqli->sql_query()

FILE: [ROOT]/includes/acp/acp_forums.php
LINE: 210
CALL: acp_forums->update_forum_data()

FILE: [ROOT]/includes/functions_module.php
LINE: 507
CALL: acp_forums->main()

FILE: [ROOT]/adm/index.php
LINE: 74
CALL: p_master->load_active()

Am stat 4 ore sa rezolv aceasta eroare insa fara rezultat, cine ma poate ajuta ?
Ivan Petre Paul
ModeratorModerator
Versiune: 3.1.10
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Puţin experimentat

Re: Eroare forum

Mesaj de Ivan Petre Paul »

Ce MODificări ai instalat? Software-ul phpBB nu are nicio coloană hide_attr în tabela forums sau în oricare altă tabelă deci problema este cauzată de o MODificare.

Printre MODificările instalate se află cumva și Quick Title Edition?
phpBB România will rise again. Soon.. Stay close! @phpbb.ro
zeckp
Utilizator înregistrat

Mesaj de zeckp »

dap , am adaugat si acel mod , modurile care le-am bagat a fost unu pt boty adica keycaptcha , am probleme cu boti pe forum mi se tot logheaza aiurea , am pus intrebari capcana gen capitala bucurestului , adunari scaderi si tot trece de intrebari . Dupa care am instalat quick tittle edition , si de atunci mi-a crapat de nu am mai putut creea un sufforum
Ivan Petre Paul
ModeratorModerator
Versiune: 3.1.10
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Puţin experimentat

Mesaj de Ivan Petre Paul »

zeckp scrie:dap , am adaugat si acel mod , modurile care le-am bagat a fost unu pt boty adica keycaptcha , am probleme cu boti pe forum mi se tot logheaza aiurea , am pus intrebari capcana gen capitala bucurestului , adunari scaderi si tot trece de intrebari .
Cel mai util plugin CAPTCHA este cel cu Întrebări&Răspunsuri. Întrebarea trebuie să fie una destul de simplă a cărei răspuns să nu poată fi găsit cu ușurință pe Google sau în altă parte. Caută în forum, s-a mai discutat.
zeckp scrie:Dupa care am instalat quick tittle edition , si de atunci mi-a crapat de nu am mai putut creea un sufforum
Primul pas ce trebuie făcut: dezinstalează MODificarea. După ce ai făcut asta, verifică dacă poți crea din nou subforumuri. Dacă dorești modificarea atunci va trebui să o instalezi corespunzător iar noi te putem ajuta să faci asta.
:arrow: Cum dezinstalez o MODificare?
phpBB România will rise again. Soon.. Stay close! @phpbb.ro
zeckp
Utilizator înregistrat

Re: Field 'hide_attr' doesn't have a default value [1364]

Mesaj de zeckp »

Ivan Petre Paul scrie:
zeckp scrie:dap , am adaugat si acel mod , modurile care le-am bagat a fost unu pt boty adica keycaptcha , am probleme cu boti pe forum mi se tot logheaza aiurea , am pus intrebari capcana gen capitala bucurestului , adunari scaderi si tot trece de intrebari .
Cel mai util plugin CAPTCHA este cel cu Întrebări&Răspunsuri. Întrebarea trebuie să fie una destul de simplă a cărei răspuns să nu poată fi găsit cu ușurință pe Google sau în altă parte. Caută în forum, s-a mai discutat.
zeckp scrie:Dupa care am instalat quick tittle edition , si de atunci mi-a crapat de nu am mai putut creea un sufforum
Primul pas ce trebuie făcut: dezinstalează MODificarea. După ce ai făcut asta, verifică dacă poți crea din nou subforumuri. Dacă dorești modificarea atunci va trebui să o instalezi corespunzător iar noi te putem ajuta să faci asta.
:arrow: Cum dezinstalez o MODificare?
Multumesc din tot sufletu ! A functionat la pasu 2 cum ai zis tu .
La pluginu CAPTCHA , chiar nu am stiut ca sunt in stare de asa ceva booti si nu mi-am putut inchipui ca o sa caute pe google . O sa caut pe forum , oricum aici am gasit foarte multe chestii frumoase care mi-au fost de ajutor in caz ca nu gasesc acel topic cu capcha o sa iti trimit un pm . Si daca tot am deschis topicu asta m-ai am niste nelamuriri ... am vazut ca de cateva luni bune ce-i de la yaho nu mai trimit contu de activare in mail , adica useru isi face cont si automat forumu il trimite sa isi activeze contu din mail ei bine la mine pe forum userii nu mai primesc codu de activare in mail , De ce ?
A 2-ua problema am un copil care ma tot streseaza de la un timp adica , nu stiu de ce exploit se foloseste si tot imi face spam pe chat posteaza dintro data intruna , Cum pot sa rezolv aceasta buba ?
Si inca o nelamurire am citit si pe alte forumuri ca exista posibilitatea de logare in acp doar dupa ip / clasa de ip , se poate asa ceva ?
Închis

Înapoi la “3.0.x Suport pentru MODificări”