URL forum: http://mixland.ro/forum/
Versiunea phpbb 3: phpBB 3.0.11
Daca forumul a fost instalat recent sau reprezinta un update/upgrade/conversie? Forumul a fost instalat recent
Ati folosit un wizard de instalare furnizat de firma de gazduire pentru instalare? Instalare manuala
MODurile instalate: Automod , prin care am instalat ajax-chat , top-five , list subforum in columns
De cand a aparut problema semnalata? de la instalarea Automod-ului
Nivelul vostru de experienta in instalarea/utilizarea/administrarea phpbb (fiti sinceri, raspunsul ar putea fi formulat pe intelesul vostru daca sunteti la inceput). Mediu / Puţin experimentat
Sa explic ce problema a aparut !
1.Am instalat automod-ul prin care am incercat sa instalez List subforums in columns , Instalarea sa efectuat cu succes dar in Panoul de administrare > Forumuri > Creare Forum Nou - nu imi apare adaugarea de subforumuri in coloane .. am pus mai jos ce nu imi apare
http://i38.servimg.com/u/f38/17/81/03/29/sdaasd10.png
Va rog frumos sa imi specificati ce am gresit ! sau de unde a aparut problema !
PS : Am incercat sa instalez modul pe alt host si am reusit cu succes fara ami mai aparea eroare ! ..Astept raspuns ! Multumesc !
Probleme Moduri / Permisiuni fisiere
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Nou venit
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Re: Probleme Moduri / Permisiuni fisiere
Dezactiveaza-l si incearca sa il reinstalezi din nou, dupa sterge choke. Poate asa o sa isi mearga, uneori mai apar probleme la instalarea anumitor moduri.
- Ivan Petre Paul
- Versiune: 3.1.10
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Puţin experimentat
Mai exact, nu-ți apare ce ai în imagine sau apare?
phpBB România will rise again. Soon.. Stay close! @phpbb.ro
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.11
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Puţin experimentat
Poţi să-l dezinstalezi poate e din cauza Automodului instalat,sau poate versiunea mysql de unde aveţi dvs. hostul nu e performantă.