Eroare ACP -> Styles

Folosiţi acest forum pentru a discuta problemele apărute în timpul folosirii forumului phpBB 3.0.x.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
thebossmen
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.11
Ext: Da
Server: Windows
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Mediu

Eroare ACP -> Styles

Mesaj de thebossmen »

Salut, am o problemă cu styles din acp, nu pot accesa această secțiune .
Îmi apare acestă eroare:

Cod: Selectaţi tot

[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 1273: base64_decode() has been disabled for security reasons
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/adm/index.php on line 150: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3823)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/adm/index.php on line 152: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3823)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/adm/index.php on line 153: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3823)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/adm/index.php on line 154: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3823)
eu îi zic eroare, dar voi nu știu cum îi ziceți, nu funcționează deloc ... am căutat rezolvări ceva dar nu a mers nimic.
Ivan Petre Paul
ModeratorModerator
Versiune: 3.1.10
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Puţin experimentat

Re: Eroare ACP -> Styles

Mesaj de Ivan Petre Paul »

Ți-am răspuns aici. Erorile sunt similare deci nu este nevoie să deschizi un subiect diferit pentru asta. Puteai scrie în același subiect.
phpBB România will rise again. Soon.. Stay close! @phpbb.ro
Închis

Înapoi la “3.0.x Funcţionare”