Tag-uri CodulBB & HTML în semnătură.
Tag-uri CodulBB & HTML în semnătură.
Salut,
As dori sa stiu daca se poate [si cum] sa adaug in semnatura un link care sa permit utilizatorului care il acceseaza sa imi trimita mail
In html are fi:
<a href="mailto:mailulmeu@domeniu.ro">Mail me here</a>
As dori sa stiu daca se poate [si cum] sa adaug in semnatura un link care sa permit utilizatorului care il acceseaza sa imi trimita mail
In html are fi:
<a href="mailto:mailulmeu@domeniu.ro">Mail me here</a>
-
- Nou venit
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Da daca se scriu cu tagurile urmatoare nu se poate.
Cod: Selectaţi tot
[email]cineva@domeniu.adr[/email]
- dorin
- Fost coleg
- Versiune: 3.1.10
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel php: Puţin experimentat
Oberon scrie:Da daca se scriu cu tagurile urmatoare nu se poate.Cod: Selectaţi tot
[email]cineva@domeniu.adr[/email]

Dupa ce activezi html in PA, poti sa pui ceva de genul
Cod: Selectaţi tot
mailto:cineva@domeniu.adr
-
- Utilizator înregistrat
Eu vreau sa
imi pun o img ca semnatura, shi cei care dau click pe semnatura (imagine) sa se duca la un anume site. CUm fac asta?
- BuGsY
- Fost coleg
faq.php?mode=bbcode#10Kakarott scrie:imi pun o img ca semnatura, shi cei care dau click pe semnatura (imagine) sa se duca la un anume site. CUm fac asta?
- MunteniaTeam
- Utilizator înregistrat
Sper sa nu supar pe nimeni dar sfatul meu este sa terminati cu micile ingamfari de genul "link de mailto" la semnatura si sa NU activati tagg-urile de html in forumurile phpbb. "Prietenii stiu de ce", pentru cei carora nu le e clar... nu prea e sanatos sa faci si varza si capra dintr-un phpbb si in general dintr-un php. Exista niste chestii numite "coduri malitioase" la care cei care se pricep tot incearca sa le puna piedici si voi va inghesuiti sa le dati acces de buna voie si inca... nelimitat.
zmolensky, Oberon,ProfiGamer, Kakarott, pe orice phpbb, in dreptul oricarui utilizator se pot afisa orice informatii se doresc; exista setari si din controlul administrativ si din profilul personal care lucreaza in functie de setarile generale. De ce sa riscati inutil ?
Ce nevoie, NEAPARATA exista pentru link click-abil de mail cand forumul include optiunea de P.M. foarte usor de activat ?? Doriti trafic si activitate in mail sau pe respectivul forum ?
zmolensky, Oberon,ProfiGamer, Kakarott, pe orice phpbb, in dreptul oricarui utilizator se pot afisa orice informatii se doresc; exista setari si din controlul administrativ si din profilul personal care lucreaza in functie de setarile generale. De ce sa riscati inutil ?
Ce nevoie, NEAPARATA exista pentru link click-abil de mail cand forumul include optiunea de P.M. foarte usor de activat ?? Doriti trafic si activitate in mail sau pe respectivul forum ?