Tema fluid.

Dacă aveti intrebari legate de stilul folosit, daca doriţi să vă faceţi cunoscute stilurile şi temele proprii sau doriţi să comentaţi alte stiluri pentru forumul phpBB 3.0.x, acesta este locul potrivit.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
Nebuna
Nou venit
Versiune: 3.0.11
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Puţin experimentat
Nivel php: Puţin experimentat

Tema fluid.

Mesaj de Nebuna »

URL forum: nu cred ca are important, atat timp cat tema nu este activa pentru toti userii.
Versiunea phpbb 3: 3.0.11
Daca forumul a fost instalat recent sau reprezinta un update/upgrade/conversie? : update de la 3.0.6 (parca) la curent. Forumul e din 2010, (3 ani)
Ati folosit un wizard de instalare furnizat de firma de gazduire pentru instalare? (habar n-am, nu cred. Altcineva s-a ocupa de instalare)
MODurile instalate: Intrebari si raspunsuri, de alte nu-mi amintesc.
De cand a aparut problema semnalata? De cand am gasit tema :D
Nivelul vostru de experienta in instalarea/utilizarea/administrarea phpbb: slab, sunt foarte incepatoare in ale phpbb-ului/php per general.

Problema consta in felul urmator:
Am o tema, care imi place foarte mult, dar nu este tocmai fluida. Are margini (borduri) cam groase.
As fi vrut sa o fac cam la 90%-95% pe ecran, ceva in genul la cum este tema actuala pe acest site.

In cel mai bun caz am reusit sa latesc tema doar pe partea dreapta, stanga ramanand cu bordura respetiva.
Am rasfoit google-ul de m-am saturat, phhpbb.com la fel, nu stiu ce altceva sa mai incerc.

Modificarile testate au fost toate in common.css.

Aici aveti tema: Tranquil Teal
Orice ajutor este binevenit.

Multumesc.
Nebuna
Nou venit
Versiune: 3.0.11
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Puţin experimentat
Nivel php: Puţin experimentat

Re: Tema fluid.

Mesaj de Nebuna »

Scuze pentru duble post..

Am rezolvat intr-un final. Dupa 3 zile de cautari, am reusit sa facem tema fluid.

Multumesc oricum, se poate inchide/sterge topicul.
Închis

Înapoi la “3.0.x Stiluri, teme, avataruri şi butoane”