www.sibiul.ro/forum -> pareri si sugestii despre site/for
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
O sa fac ceva mai mult de atat, de vreo luna tot vreu sa-mi fac timp sa mai adauga un tabelas ori in footer ori in header cu maim multe linkuri, linkuri importante din site .. dar nu am avut timp
.. azi am upgradat forumu .. manual la 2.0.7 .. -> 2.0.8 ... dar se pare ca la index am probleme daca bag $db->sql_freeresult($result); la cateva linii .. si nu stiu de unde apar .
Apropo de modificrea la 2.0.7 la voi pe site a mai aparut un articol chiar dupa ce a aparut articolul despre v 2.0.7 si sunt niste linii modificate, poate ar fi bine sa-i anuntati pe cei de la phpbb.com despre modificarile astea pentru ca au un mod care e facut sa upgradezi un forum de la 2.0.6 la 2.0.7 si acolo nu sunt si modificarile alea facute de voi, si difera cateva linii.
Acum citeam topicul asta http://www.phpbb.com/phpBB/viewtopic.php?t=180813 care este despre acea MODificare si vad ca mai sunt care au aceeasi problema ca mine, se pare ca e din cauza altor modificari ... o sa mai studiez, se pare ca ei nu au vazut ca daca nu bagi cateva din liniile $db->sql_freeresult($result); forumul merge . Acum ma apuc sa sap prin forum sa vad ce si cum , poate ma si prind
see ya

Apropo de modificrea la 2.0.7 la voi pe site a mai aparut un articol chiar dupa ce a aparut articolul despre v 2.0.7 si sunt niste linii modificate, poate ar fi bine sa-i anuntati pe cei de la phpbb.com despre modificarile astea pentru ca au un mod care e facut sa upgradezi un forum de la 2.0.6 la 2.0.7 si acolo nu sunt si modificarile alea facute de voi, si difera cateva linii.
Acum citeam topicul asta http://www.phpbb.com/phpBB/viewtopic.php?t=180813 care este despre acea MODificare si vad ca mai sunt care au aceeasi problema ca mine, se pare ca e din cauza altor modificari ... o sa mai studiez, se pare ca ei nu au vazut ca daca nu bagi cateva din liniile $db->sql_freeresult($result); forumul merge . Acum ma apuc sa sap prin forum sa vad ce si cum , poate ma si prind

see ya
-
- Utilizator înregistrat
gata mi-am facut forumul , am rezolvat si problema cu liniile $db->sql_freeresult($result);
se pare ca am gresit eu .. am pus linia inainte de o acolada in loc sa opun dupa
, ma gandesc ca si restu de pe phpbb.com au facut aceeasi greseala.
Acum forumul meu este v 2.0.8a - toate patchurile instalate

see ya

Acum forumul meu este v 2.0.8a - toate patchurile instalate

mersi multfrumos foc si siteul si forumul. Colori placute, navigare usoara. Felicitari!

see ya
-
- Utilizator înregistrat
unde ai hostu ? , ai acces la comenzile de sistem ?
ca sa vezi exact daca iti merge mysqldump fa alt fisier in care bagi numa linia de mai sus si un echo "$cmd"; (sper sa nu ai baza de date f mare, in caz ca e mare cauta documentatia pt comanda mydump si vezi ca poti sa scoti si numa un tabel)
mai vb
see ya all
Cod: Selectaţi tot
$cmd = `mysqldump -h localhost -u $username -p$password --opt --databases db_name`;
mai vb
see ya all
- biggy
- Utilizator înregistrat
ovisopa Eh sincer esti bun in chestii dinastea, sunt curios ce facultate absolvit, sau la ce facultate esti... asta daca nu par indiscret. Ah nu m-am gandit ca poate sa fie numai un hobby, desi nu as prea crede. Eu zic ca u ai facut la poli: automatizari... sau mate-info
Oricum felicitari... tine-o tot asa cu designurile astea si poti sa-ti faci o "meserie" din asta

Oricum felicitari... tine-o tot asa cu designurile astea si poti sa-ti faci o "meserie" din asta

-
- Utilizator înregistrat
Multzam'
cu scoala nu ai prea nimerit'o , am facut colegiul de Informatica aplicata la Sibiu si cand am inceput sa fac ceva web la scoala eu stiam deja html si ceva PHP .. aia nu m-au invatzat nika .. numa nervi imi faceam cand picam examenu la C a doua ,a treia oara ... 
In ultimu an eram constient ca nu o sa stau niciodata sa scriu in C, nu mai vroiam nimik altceva decat WEB .. si acum am un an de cand lucrez Web design... si e fain .. la inceput bani mai putini dar merge din ce in ce mai bine, asta este .
www.sibiul.ro il mentin din placere ca bani nu prea aduce ... adevaru e ca nici nu m-am chinuit prea mult sa caut firme care vor bannere .. adika nu m-am chinuit delok
dar probabil ca o sa-mi fac timp dupa ce o sa termin redesignu' + varianta in engleza ..care o sa aduca alti vizitatori in plus
(de obicei sunt ~ 500 vizitatori / zi)
Azi mi-am facut timp pt niste poze , am pus un nou album in galeria foto, aruncati o privire peste poze ( Noaptea in Sibiu ) , sunt toate facute de mine
astept comentarii aici sau pe forumul meu.
La forum nu am mai avut timp sa updatez , am ramas la versiunea 2.0.8
sper sa nu ma hakuiasca cineva
numa bine la toata lumea ..mai revin cand mai am ceva noutati
see ya

In ultimu an eram constient ca nu o sa stau niciodata sa scriu in C, nu mai vroiam nimik altceva decat WEB .. si acum am un an de cand lucrez Web design... si e fain .. la inceput bani mai putini dar merge din ce in ce mai bine, asta este .
www.sibiul.ro il mentin din placere ca bani nu prea aduce ... adevaru e ca nici nu m-am chinuit prea mult sa caut firme care vor bannere .. adika nu m-am chinuit delok

Azi mi-am facut timp pt niste poze , am pus un nou album in galeria foto, aruncati o privire peste poze ( Noaptea in Sibiu ) , sunt toate facute de mine

La forum nu am mai avut timp sa updatez , am ramas la versiunea 2.0.8

numa bine la toata lumea ..mai revin cand mai am ceva noutati

see ya
-
- Utilizator înregistrat
Se pare ca pana la urma tot am fost hakarit
, niste baietzi din iasi si suceava mi-au sters toate mesajele de pe forum , asta fiind un mic cadou de 1 aprilie ... norocul meu ca mi-am facut scriptul de backup si am avut baza de date completa acasa
Acum va trebuie sa imi fac update la forum , si cred ca va trebui sa iau updateurile la rand , nu ? 2.0.9 , 2.0.10 ... pana la 2.0.13 .. off cat o sa mai am de lucru
ne mai auzim noi
see ya all

Acum va trebuie sa imi fac update la forum , si cred ca va trebui sa iau updateurile la rand , nu ? 2.0.9 , 2.0.10 ... pana la 2.0.13 .. off cat o sa mai am de lucru

ne mai auzim noi
see ya all
-
- Utilizator înregistrat
Bieti nimeni nu-mi spune nimik .. am luat acum zipurile de la toate versiunile de la 2.0.9 in sus .. si acum in cand citeam fisierele de install am vazut faza cu patch file, vad ca este un fisier care trece de la 2.0.8 la 2.0.13 . Problema ar fi ca nu am access sa ruley fisierul pe server dar l-am deschs si nu scrie in chinezeste acolo
.
Ce vreu sa va intreb este daca o sa fac de mana toate update-urile care sunt scrise in phpBB-2.0.8_to_2.0.13.patch nu pierd nimik din ce s-a adaugat in versiunile 209 -> 2010 ?
daca se poate .. raspunde-tzi unu repede .. ca ma apuk si sper sa nu lucru dejaba
mersi
see ya

Ce vreu sa va intreb este daca o sa fac de mana toate update-urile care sunt scrise in phpBB-2.0.8_to_2.0.13.patch nu pierd nimik din ce s-a adaugat in versiunile 209 -> 2010 ?
daca se poate .. raspunde-tzi unu repede .. ca ma apuk si sper sa nu lucru dejaba

mersi
see ya