Cum pot verifica cate conturi sunt inregistrate de pe aceeasi adresa de IP
multumesc anticipat
verificare IP
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Puţin experimentat
- Nivel php: Puţin experimentat
Re: verificare IP
folosesc versiumea 3.0.11 in limba Romana
imi cer scz ca am uitat specifica mai sus
imi cer scz ca am uitat specifica mai sus
-
- Utilizator înregistrat
Are cnv amabilitatea sa imi dea si mie un raspuns la intrebarea de mai de sus
-
- Utilizator înregistrat
nu stiu ce sa cred
ori este prea multa comoditate in a mi se da si mie un raspuns ,,chiar si negativ
ori nu stiti nici voi raspunsul
o sa incerc sa cer un raspuns la un mecanic de tractoare daca pe forumul de specialitate nu are nimei amabilitatea sa ma ajute
ori este prea multa comoditate in a mi se da si mie un raspuns ,,chiar si negativ
ori nu stiti nici voi raspunsul
o sa incerc sa cer un raspuns la un mecanic de tractoare daca pe forumul de specialitate nu are nimei amabilitatea sa ma ajute
-
- Utilizator înregistrat
- Nivel phpBB: Mediu
Intră la Membri - Caută un membru, apoi completezi câmpul de la "Scris de la IP/domeniu" cu IP-ul dorit.
#Directorul "Membri" ar trebui să se afle în header lângă mesajele private. Link-ul către acea pagină este: http://forumultau.extensie/forum/memberlist.php . Aici înlocuieşti
#Directorul "Membri" ar trebui să se afle în header lângă mesajele private. Link-ul către acea pagină este: http://forumultau.extensie/forum/memberlist.php . Aici înlocuieşti
forumultau.extensie
cu forum-ul tău, şi eventual forum.
-
- Utilizator înregistrat
iti multumesc pt incercarea ta de a ma ajuta dar asta ce ai spus tu mai sus stiam
La cei cu IP rutabil nu merge pt ca is face acum un cont iar a doua zi dupa ce sa schimbat IP face alt cont
pe mn ma Intereseaza daca este vreo modalitate de a afla ce conturi sunt de exemplu pe o adresa rutabila ,,, de exemplu luam o adresa fictiva ,, Verific conturi dp IP de la 82.107.88.00 pana la 82.107.88.255
La cei cu IP rutabil nu merge pt ca is face acum un cont iar a doua zi dupa ce sa schimbat IP face alt cont
pe mn ma Intereseaza daca este vreo modalitate de a afla ce conturi sunt de exemplu pe o adresa rutabila ,,, de exemplu luam o adresa fictiva ,, Verific conturi dp IP de la 82.107.88.00 pana la 82.107.88.255